1980 1980

Laurastar Smart 1980

Het krachtige en praktische alles-in-1 stoomsysteem Laurastar Smart 1980 zit boordevol technologieën om het dagelijkse leven van zijn gebruiker te vereenvoudigen. Kies voor uitmuntendheid en halveer uw strijktijd.
IK VIND HET GEWELDIG!

Laurastar Lift Xtra 1980

Deze nieuwe generatie stoomcentrale Laurastar Lift Xtra 1980, speciaal voor de gelegenheid in mat gouden uitvoering, strijkt, ontkreukt en zuivert. De 3-in-1 Lift is net zo mooi als resultaatgericht om uw kleding te verfraaien en uw huis te verzorgen: hij is echt uniek!
IK WIL HEM!
Universal cover Since 1980

Universal cover Since 1980

Deze "Universalcover Since 1980" hoes zal u verleiden met zijn elegantie en soberheid. Dit exclusieve design met matte, goudkleurige finish werd speciaal gecreëerd ter gelegenheid van de 40e verjaardag van het merk en zal uw strijkplank helemaal opfleuren. De Zwitserse ingenieurs van Laurastar hebben hem speciaal ontworpen om de ideale dosis stoom door te laten en een perfect strijkresultaat te garanderen. De strijkhoes wordt perfect op zijn plaats gehouden door de aanspanclip. Wasbaar in de machine op 30°C zonder te centrifugeren.

IK KOOP HEM!