Film

Voor uw wereld zorgen

Bekijk het filmpje
Lamarque Article 1
Dry Microfine Steam

In het hart van uw schoonheid

De stoom van Laurastar, Dry Microfine Steam (DMS), is exclusief gecreëerd door Laurastar voor de grote modeontwerpers met een professionele perstechnologie en voor de verzorging van de schoonheid van de stoffen. De milieuvriendelijke activiteit van de stoom is ook effectief in het hart van de vezels om deze gezonder en mooier te maken. Dankzij het hygiënische effect vernietigt de DMS op duurzame en natuurlijke wijze de vervelende micro-organismen zoals virussen, bacteriën en mijten.

Meer weten

#BEAUTIFY

Een zeer elegante prestatie

De beweging, het materiaal, het goed vallen van een kledingstuk zijn details die het verschil maken. Om ervoor te zorgen dat de stof uw elegantie sublimeert en voor een magisch resultaat, beheerst Laurastar de lucht, stoom en warmte. Een unieke knowhow geconcentreerd in een steeds eenvoudigere beweging en een uitzonderlijke prestatie: de stoom van Laurastar verwijdert de plooien in een enkele beweging.
Homepage article right image


Lamarque Article 1

Verzorging van de schoonheid

Er is niets mooier dan een kledingstuk dat u goed tot uw recht laat komen en waarin u zich heerlijk voelt. De Laurastar-stoom verzorgt uw stoffen door ze voorzichtig en natuurlijk voller te maken, zelfs de meest delicate stoffen zoals wol en angora, zodat de stoffen hun oorspronkelijke schoonheid behouden waar u voor gevallen bent.Partner van de haute-couture

De uitzonderlijke prestaties van Laurastar hebben ervoor gezorgd dat het merk geliefd is onder de grootste stilisten. Zoals de zeer eigentijdse Chinese stiliste Guo Pei, een talent dat opviel door de jurk die zij voor Rihanna ontwierp voor het MET-gala van 2015. Guo Pei werkt voortaan ook vanuit Parijs en is uitgegroeid tot een referentie in de wereld van de haute-couture. Haar permanente zoektocht naar schoonheid en perfectie hebben ervoor gezorgd dat zij voor Laurastar heeft gekozen voor de laatste afwerking voordat haar creaties in de schijnwerpers verschijnen.
Video1
#PURIFY
Lamarque Article 1

Natuurlijk goed voor u en uw dierbaren

De stoom van Laurastar Dry Microfine Steam (DMS) zuivert het textiel op natuurlijke en duurzame wijze zonder chemische producten te gebruiken. Virussen, Bacteriën, mijten en schimmels worden doeltreffend voor 99,9%* gedood, en daarmee ook de geuren. De DMS-stoom van Laurastar laat de stof perfect droog achter. Hierdoor ontstaat er een ongunstige omgeving voor de verspreiding van micro-organismen. Ideaal om het wasgoed van baby’s en kinderen op een milieuverantwoorde manier te zuiveren.

* getest door 3 onafhankelijke laboratoria die ISO 17025 gecertificeerd zijnEen wetenschappelijk bewezen effectiviteit

Wist u dat... Virussen, bacteriën en allergenen worden niet gedood door wassen op lage temperaturen. Gelukkig zorgt Laurastar voor u. Drie onafhankelijke laboratoria hebben onderzoek geleid waaruit de effectiviteit van de hygiënische Laurastar-stoom is gebleken. Dankzij de hoge temperatuur, de penetratie tot in de vezel en de kracht, zuivert de Laurastar-stoom uw kleding en alle andere textielen uit uw huishouden effectief, natuurlijk en duurzaam.
Video1


Lamarque Article 1

Gekozen door diegenen die voor u zorgen

Al meer dan 30 jaar vertrouwen de Zwitserse kraamklinieken op de milieuvriendelijke effectiviteit van de stoom en gebruiken en adviseren Laurastar-systemen om de kleding van pasgeborenen te strijken en te zuiveren. De producten van Laurastar zijn tevens voorzien van het ‘Allergy UK’-label, een label dat werd uitgereikt door de beste specialisten en professors, dat de doeltreffendheid ervan garandeert voor mensen met een allergie, gevoeligheid of intolerantie.