Onze 4 pijlers

Vertrouwen winnen,
elke dag opnieuw

Elke dag werken de teams van Laurastar vol passie aan het inspelen op uw behoeften. Onze drang naar uitmuntendheid en design is er op gericht om u beter te bedienen. Of het nu gaat om de vorm, de kleur of de ergonomie, bij al onze producten gaat schoonheid hand in hand met eenvoud en effectiviteit. Voor een altijd mooier en gezonder leven kunt u altijd vertrouwen op Laurastar.
Lamarque Article 1
Altijd innoveren voor meer schoonheid

Innovatiedrift

Innovatie staat vanaf het begin centraal in de doelstellingen van Laurastar. Teams van onderzoekers en ingenieurs zijn onophoudelijk bezig met het bedenken van nieuwe, technologisch hoogstaande producten. Op die manier hebben we een omwenteling teweeggebracht in de strijktechnieken. Laurastar was zijn tijd altijd al vooruit, waardoor zij uw wensen voor zijn en aan uw meest veeleisende verwachtingen voldoen.

Altijd creëren voor een lange levensduur

Stop veroudering

Vechten tegen geprogrammeerde veroudering is een kwestie van respect. Voor u en voor de aarde. Verspilling is vandaag de dag een enorm probleem. Om dat probleem aan te pakken, moeten er producten worden gemaakt met een lange levensduur. Vanaf de oprichting zijn onze ingenieurs en designers allereerst op zoek naar het creëren van duurzame, betrouwbare en kwalitatieve producten die intensieve testen doorstaan om te voorkomen dat er meer wordt gebruikt dan nodig is. De producten van Laurastar zijn dan ook ontworpen zodat u er een generatie lang van kunt genieten. En om u te bewijzen dat het geen loze woorden zijn maar de werkelijkheid, herstellen wij alle Laurastar producten gedurende minimum 10 jaar.
Meer weten
Homepage article right image


Lamarque Article 1
Een trend altijd voor zijn

Design

Voor Laurastar komt design op de eerste plaats. Al sinds de oprichting lopen de designers van Laurastar voor op de trends. Niet alleen om u mooie en elegante producten te kunnen bieden. Maar ook en vooral om u een optimale ergonomie te bieden om uw leven te vereenvoudigen en te verbeteren. Een wil om te excelleren die regelmatig is bekroond met internationale prijzen.

Het altijd beter doen dan goed

Zwitserse knowhow

Om uw kleding en uw dagelijks leven te verfraaien, volgt Laurastar het principe: het altijd beter doen dan goed. Een permanente vereiste van zeer hoge kwaliteit, precisie en esthetiek, die de Zwitserse knowhow tot een wereldwijde referentie maakt.
Homepage article right image