TECHNOLOGIEËN

EEN KNOWHOW DIE U IN UW DAGELIJKS LEVEN BEGELEIDT

Laurastar is altijd op zoek naar uitmuntendheid en innoveert onophoudelijk om de grenzen van de perfectie te verleggen en nieuwe exclusieve technologieën te creëren. Daarom zorgt Laurastar ervoor dat u eenvoudig een uniek resultaat behaalt dat uw leven en uw dagelijkse werkzaamheden verandert.
ONS SCHOONHEIDSGEHEIM

Dry Microfine Steam

De DMS-stoom van Laurastar garandeert u een perfect resultaat in minder dan de helft van de tijd, met respect voor alle materialen door deze voorzichtig op te vullen en door het hart van de vezels te zuiveren waarbij 99,9% van de bacteriën en virussen en 100% van de mijten* worden gedood in een enkele strijkbeweging: Prestatie, verzorging en hygiëne dankzij een stoom zonder vochtigheid die 15 keer sneller is dan die van standaard stoomstrijkijzers.

* getest door 3 onafhankelijke laboratoria die ISO 17025 gecertificeerd zijn


UW ELEGANTIE NIEUW LEVEN INGEBLAZEN

ACTIEVE STRIJKPLANK

De actieve strijkplank is voorzien van een opblaas- en zuigsysteem en beschermt de materialen beter door de kledingstukken een nieuw leven in te blazen. Het opblaassysteem plaatst en spant de stof automatisch op de plank en creëert een luchtkussen om valse vouwen te voorkomen. Het zuigsysteem zorgt er vervolgens voor dat het kledingstuk strak op de plank ligt voor een gemakkelijker strijken van de plooien.


Homepage article right image
Lamarque Article 1
UW UITSTRALING KRIJGT EEN NIEUWE DIMENSIE

ACTIEVE 3D-ZOOL

Laurastar heeft de actieve 3D-zool ontwikkeld om uw kleding zo mooi mogelijk te houden. Een exclusiviteit die voor een ongeëvenaarde strijkkwaliteit zorgt in een enkele beweging dankzij twee handelingen: het reliëf van de zool spant de stof wanneer de stoom over het gehele oppervlak wordt verdeeld en de vouwen moeiteloos worden verwijderd. De vezels worden zo diepgaand verfrist.
NIETS IS MOOIER DAN EENVOUD

SENSTEAM

De Sensteam-technologie legt de bewegingen die u met uw strijkijzer maakt vast en activeert de stoom automatisch. U hoeft niet meer op een knop te drukken, een enkele beweging is voldoende om de stoom geheel autonoom te activeren. Het was nog nooit zo eenvoudig om de mooiste resultaten te behalen.


Homepage article right image
Lamarque Article 1
DE ULTIEME TOUCH VOOR UW SCHOONHEID

PULSERENDE STOOM

Laurastar stopt niet met innoveren ondanks dat het merk wereldwijd bekend staat als de Zwitserse specialist van de uiterst fijne en krachtige stoom. De laatste hoogwaardige modellen van Laurastar zijn voorzien van pulserende stoom, de ultieme touch van de verzorging van uw kleding. De stoom verspreidt zich door middel van opeenvolgende impulsen en garandeert een optimale dosering voor een perfect resultaat, ongeacht de kleuren en materialen van uw kleding.
UW NIEUWE PERSOONLIJKE COACH

CONNECTIVITEIT

Met de Bluetooth-technologie maakt uw strijksysteem verbinding met de mobiele app en wordt zo een coach om uw kleding nog mooier te maken. U krijgt dagelijks ondersteuning van drie soorten instructievideo's: met begeleiding van de installatie, met de basishandelingen van het strijken en met tips om materialen als zijde, katoen of wol beter te strijken.


Homepage article right image
Lamarque Article 1
ALTIJD KLAAR OM U TE LATEN STRALEN

UNIEKE TEMPERATUUR

Dankzij onderzoek in ons laboratorium hebben we de ideale strijktemperatuur kunnen bepalen. Afgelopen met afstellen! Uw Laurastar Smart en Lift Xtra bereiken geheel zelfstandig de temperatuur die het best geschikt is voor uw stoffen.