Treed toe tot de Laurastar club

Ontdek een wereld van voordelen en exclusiviteiten

Word lid

En geniet van onze diensten

Aanmelden

Al geregistreerd

Wachtwoord vergeten?

Een klantendienst
die naar u luistert

Wilt u graag meer informatie over onze producten? De klantendienst van Laurastar antwoordt met plezier op al uw vragen en brengt u in contact met een van onze adviseurs. Als u persoonlijk advies wenst, aarzel dan niet om rechtstreeks telefonisch contact met ons op te nemen of ons een e-mail te sturen.

Exclusieve aanbiedingen

Als lid van de Laurastar Club krijgt u voorrang bij de klantendienst en ontvangt u tal van unieke aanbiedingen en geschenken, evenals cadeaubonnen voor de e-shop. De Laurastar Club beloont uw trouw en opent voor u een exclusieve wereld van voordelen.

Aangepaste technische bijstand

Om de lange levensduur van uw Laurastarproduct te garanderen, staan onze ingenieurs klaar om op al uw vragen te antwoorden en stellen ze hun knowhow en kennis tot uw beschikking. Als lid van de Club ontvangt u persoonlijke mededelingen over de waarborgduur van uw producten en onderhoudstips van onze specialisten.

Tips om uw kleding
mooi te houden

Laurastar biedt u een aantal persoonlijke strijktips en -adviezen aan om uw kleding mooi te houden en de zorg te bieden die ze verdient. Als lid van de Club ontvangt u regelmatig videotips en wordt u een heuse expert!

Word lid

En geniet van de diensten van Laurastar

Aanmelden