Presentatie van het gamma hygiënische stomers

De hygiënische stomers van Laurastar zijn de oplossing voor een effectieve, snelle en natuurlijke zuivering van uw interieur. Door uw huis te zuiveren, babyspullen te steriliseren en uw kleding te verfrissen met de hygiënische stomers van Laurastar, kunt u infecties voorkomen die in verband staan met bacteriën, virussen en schimmels, de hoeveelheid allergenen verminderen, vechten tegen invasies van bedwantsen en voorkomen dat parasieten uw huis binnendringen. Laurastar biedt een oplossing zonder chemicaliën om u thuis lekker te voelen en zorg te dragen voor uzelf en uw gezin.

Homepage article right image
Lamarque Article 1

Wilt u een gezond interieur om uzelf en uw gezin, uw kinderen of allergische, kwetsbare of oude personen om u heen te beschermen? Zoekt u een langdurige, natuurlijke en zuinige oplossing om uw eigen omgeving dagelijks te zuiveren? Dankzij de hygiënische stomers van Laurastar wordt de stoom een vanzelfsprekendheid voor hygiëne en zuivering, thuis maar ook in professionele omgevingen. Met hygiënische stomers wordt de DMS met 104 km/u voortgestuwd en bereikt een temperatuur tot 153 °C: dat maakt deze stoom zo uniek. Wetenschappelijke testen uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria met een ISO 17025-certificaat hebben dit vermogen van zuivering in zeer weinig tijd aangetoond, met een maximale doeltreffendheid. Zeg de ziekteverwekkende micro-organismen en schadelijke insecten die uw dagelijks leven vervuilen maar vaarwel.

U kunt nu kiezen voor een mooier en gezonder leven!

Welke hygiënische stomer is geschikt voor u?

Hoe gebruikt u de hygiënische stomer IZZI?

Dankzij de hygiënische stoom DMS van Laurastar die direct op oppervlakken, voorwerpen en stoffen wordt toegepast, desinfecteert de hogedruk stomer IZZI in 3 seconden, elimineert bedwantsen in 2 seconden en luizen in 5 seconden. Dit krachtige, betrouwbare en ergonomische apparaat verwijdert voor >99,999% bacteriën, virussen en schimmels en voor 100% mijten, bedwantsen (eitjes en volwassen wantsen), motten, luizen en neten. Ook neutraliseert het onaangename geurtjes en verfrist het de was. IZZI werkt grondig en homogeen op de materialen, zonder chemicaliën.


Video1
Zijn DMS stomer is zeer effectief tegen micro-organismen en schadelijke insecten, bijvoorbeeld op matrassen, stoelen, babyspullen, werkvlakken, kinderwagens, maar ook op voorwerpen van alle grootten en maten. De effectiviteit van IZZI zorgt ervoor dat risico's op allergieën verminderen door 100% van de mijten te verwijderen, die de allergenen zijn die veel problematische symptomen veroorzaken. Voor een gezondere omgeving en om uw kamers te zuiveren, is de zeer hoge effectiviteit van IZZI bewezen en gecertificeerd door wetenschappelijke testen van onafhankelijke laboratoria met een ISO 17025-certificaat.


Lamarque Article 1

Product geschikt bevonden voor personen met een allergie.

Ontdek IZZI

Hoe gebruikt u de hygiënische stomer IGGI?

IGGI is de eerste hogedruk hygiënische stomer die gemakkelijk mee te nemen is. Dankzij zijn hygiënische stoom, zuivert hij in een oogwenk kleine voorwerpen uit het dagelijks leven. Of het nu om babyspullen of knuffels, spenen en speelgoed gaat, of voorwerpen uit de badkamer zoals een tandenborstel, haarborstel of cosmeticaflesjes, alles wordt ontdaan van schadelijke micro-organismen.

Door toevoeging van the Box vormt IGGI het perfecte apparaat om zonder gebruik van chemicaliën en in 20 seconden al uw kleine dagelijkse voorwerpen te steriliseren. De homogene en krachtige hygiënische stoom verspreidt zich overal in the Box en maakt het mogelijk om meerdere kleine voorwerpen tegelijkertijd effectief te desinfecteren.

Samen met the Tube steriliseert IGGI volledig al uw potjes en bakjes in slechts 10 seconden. Dankzij zijn kracht en snelle diffusie zorgt de hygiënische stoom dat babyflesjes, potjes en drinkbekers, ongeacht hun grootte, grondig en op een 100% natuurlijke wijze worden gedesinfecteerd.Video1
Met IGGI kunnen ook de risico's op infecties of allergieën worden verminderd en kunnen baby's worden beschermd. IGGI is discreet en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Doordat de DMS-stoomook onaangename geurtjes aanzienlijk vermindert, kan IGGI bijvoorbeeld ook stoffenverfrissen zonder ze te hoeven wassen. Dankzij IGGI zult u in een gezondere omgeving leven!


Lamarque Article 1

De IGGI hygiënische stomer set heeft de ‘Prix Top Santé 2022’ gewonnen in de categorie ‘Baby’!

pictopicto

TÜV-gecertificeerd product voor voedselveiligheid. Zonder BPA- en ftalaten-lekkende materialen. 100% geschikt voor het steriliseren van zuigflessen en andere babyspullen.

Ontdek IGGI

Hoe kiest u tussen IGGI en IZZI?

Twijfelt u tussen IZZI en IGGI? Beide apparaten zijn voorzien van de hygiënische stoom van Laurastar voor een langdurige en natuurlijke zuivering van materialen.

IGGI is compact en heeft een klein reservoir zodat het apparaat eenvoudig mee te nemen is en snel werkt. Hij is zeer hanteerbaar en discreet. IGGI steriliseert dagelijks uw kleine voorwerpen thuis en op reis: kleding, helmen, sleutelbossen, brillen, deurgrepen, enz. Eenvoudig, snel en betrouwbaar, IGGI helpt risico’s op infecties die worden veroorzaakt door bacteriën, virussen of schimmels te verminderen.

Samen met zijn twee exclusieve accessoires – the Box en the Tube – vormt IGGI de IGGI stoomsterilisatieset van Laurastar. Deze set is speciaal ontworpen om babyspullen te steriliseren en is uitermate geschikt om uw baby of kind te beschermen tegen virusinfecties, bacteriële infecties, schimmelinfecties, candidiasis en spruw, zonder gebruik van chemicaliën. Met the Box steriliseert u inderdaad alle kleine babyspullen. Gebruik the Tube om al uw cilindervormige voorwerpen, zoals babyflesjes en drinkbekers, grondig te steriliseren. Bovendien begeleidt IGGI uw kind naarmate hij ouder wordt, want hij desinfecteert ook rugzakken, fietshelmen, mutsen, wanten, enz.

Ontdek IGGI
Homepage article right image
Lamarque Article 1

IZZI is groter, krachtiger en heeft een groot reservoir en is dan ook geschikt voor langdurig gebruik. De kracht van IZZI maakt dit apparaat perfect voor het hele huis om voorwerpen, oppervlakken en stoffen te zuiveren, vooral als het om grote spullen gaat zoals een matras of gordijnen. Dankzij de wieltjes van de IZZI Cart verplaatst u hem door het hele huis. IZZI is bijzonder geschikt voor het verminderen van risico's op allergische reacties, voornamelijk veroorzaakt door mijten, en voor het tegengaan van een invasie van bedwantsen en luizen.

Ontdek IZZI
De hygiënische stomers van Laurastar met elkaar vergelijken
Volg onze aankoopgids voor een gedetailleerd overzicht van de pluspunten van elk apparaat en ontdek uw ideale hygiënische stomer met behulp van onze vergelijkingstabel.
DE VERGELIJKENDE TABEL IN PDF-FORMAAT OPENEN


Wat zijn de eigenschappen van onze hygiënische stomers?

Onze hygiënische stomers zijn voorzien van de Dry Microfine Steam (DMS), een natuurlijke hygiënische stoom die een duurzaam alternatief is voor chemicaliën. De stoom is krachtig, uitzettend en snel en profiteert van de meer dan 40 jaar expertise van Laurastar in stoomsystemen van de hoogste kwaliteit.

Net als een reiniger, luchtzuiveraar of luchtfiltersysteem, hebben deze systemen als doel de vervuiling in huis tegen te gaan. En daarmee bieden ze u de mogelijkheid de omgeving in uw huis te verzorgen en uzelf en uw gezin te beschermen tegen verschillende onzichtbare schadelijke organismen. Maar vergeet niet nog steeds regelmatig te luchten om de omgevingslucht te vernieuwen.

Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, hanteerbaar te zijn en met een aantrekkelijk design. Ze zijn een ware revolutie voor de dagelijkse hygiëne.

Waarom zou ik een hygiënische stomer gebruiken?

Van de luiertafel van de baby tot de knuffels, van de schoenen tot de deurmat, van het werkblad tot de keukendoeken in de keuken, van de haarborstels tot de knoppen van de kranen en oppervlakken in de badkamer, van de matrassen tot aan de kussens in de slaapkamer, van de sofa’s tot de gordijnen in de woonkamer: al deze voorwerpen, oppervlakken en stoffen moeten regelmatig worden gezuiverd om de risico's op besmetting door ziekteverwekkende micro-organismen te voorkomen!

Bent u een professional? Hotels, restaurants, crèches en winkels vinden met onze hygiënische stomers de perfecte oplossing om de gezondheid van bezoekers en medewerkers te beschermen: matrassen, tafels, sofa’s, pennen, deurgrepen, alles blijft perfect hygiënisch.

Homepage article right image
Lamarque Article 1

Virussen, bacteriën, allergenen... Waar beschermen de hygiënische stomers van Laurastar u tegen?

De hygiënische stomers van Laurastar verwijderen >99,999% van de bacteriën, virussen en schimmels en doden 100% van de mijten, bedwantsen en luizen. Ze verminderen ook allergenen die vooral in haren van katten zitten. Onze huizen met DMS-stoom onderhouden, vermindert onze blootstelling aan microben en allergenen dan ook drastisch. Met deze hygiënische handeling houden we ons immuunsysteem op peil en verminderen we de symptomen van allergieën, het risico op het ontwikkelen van nieuwe gevoeligheden en het oplopen van infectieziekten. De hygiënische stomers van Laurastar beschermen ons tegen nieuwe gevaren en verbeteren ons algemeen comfort.

Welke oppervlakken kunnen worden gereinigd met de hygiënische stomers van Laurastar?

De natuurlijke stoom van Laurastar is zacht voor materialen en is dan ook perfect voor alle oppervlakken, voorwerpen en stoffen, mits ze bestand zijn tegen warmte en vocht. De stoom kan worden gebruikt op alle stoffen (katoen, denim, aramide, linnen, enz.), zelfs de meest delicate (wol, zijde, angora, viscose, alcantara, polyester/polyamide microvezel, satijn), op sportkleding, donker gekleurde stoffen, materialen als hout, metaal, beton, bepaalde plastics, keramiek, steen, tegels, enz., zolang deze maar bestand zijn tegen warmte en vocht.

Vermijd gebruik op leer, meubels of vloeren die met was zijn gepolijst, fluweel of elk ander materiaal dat gevoelig is voor water of warmte.

Homepage article right image
Lamarque Article 1

Waarom is de DMS-stoom (Dry Microfine Steam) zo effectief?

De Dry Microfine Steam (DMS) van de hygiënische stomers van Laurastar is een oververhitte stoom. In combinatie met de techniek van het verwarmingssysteem dat door Laurastar is ontwikkeld, bereikt de stoom een temperatuur van 153°C. De stoom wordt vervolgens met 104 km/u voortgestuwd waardoor de uitzonderlijke energie de hygiënische stomer de kracht geeft om te zuiveren. Wetenschappelijke testen die zijn uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria met een ISO 17025-certificaat tonen aan dat onze hygiënische stomers tot 99,999% van de bacteriën, virussen en schimmels verwijderen en 100% van de mijten en andere schadelijke insecten zoals bedwantsen (eitjes en volwassen wantsen), motten, luizen en neten. De stoom vermindert ook onaangename geurtjes en allergenen die vooral in kattenharen zitten. Deze natuurlijke stoom kan ook een duurzaam alternatief zijn voor chemicaliën.
Meer weten

Stop obsolescence

Hoe gaan we verspilling tegen, beschermen we het milieu en respecteren we onze planeet? Bij Laurastar neemt onze verantwoordelijkheid vorm dankzij ons programma tegen geprogrammeerde veroudering. Zo worden onze producten ontwikkeld zodat u er een generatie lang van kunt genieten. Vanaf hun ontwikkeling worden de duurzaamheid, betrouwbaarheid en weerstand getest en bewezen door onze ingenieurs en designers. Uitmuntendheid zit in ons bloed. Daarom streven wij ernaar onze producten ten minste 10 jaar lang te repareren.
Meer weten
Homepage article right image

Welke hygiënische stomer is geschikt voor u?

Een winkel vinden

Bent u niet zeker van uw keuze? Kom onze producten in de winkel testen!