Presentatie van de 3-in-1 stoomcentrales

Laurastar vernieuwt het strijken met de beste stoomcentrales! Laurastar Lift is de enige 3-in-1 stoomcentrale die strijkt, ontkreukt en zuivert. Dankzij het unieke ontwerp en de uitzonderlijke stoom, de Dry Microfine Steam (DMS), wordt strijken steeds eenvoudiger en uw leven nog mooier en gezonder. Laurastar Lift volgt u van de garderobe naar de zitkamer, horizontaal op een strijkplank of verticaal aan een hanger. Verfraai de materialen in uw hele huis met de Laurastar Lift!Welke serie stoomcentrales past het beste bij u?Serie Laurastar Lift Xtra

Onze serie Laurastar Lift Xtra is zonder enige twijfel de meest geperfectioneerde.

Met deze stoomcentrale van de laatste generatie profiteert u van de vrijheid van strijken en ontkreuken waar u maar wilt in huis, en wanneer u wilt: in enkele minuten is uw centrale klaar voor gebruik. De serie Laurastar Lift Xtra is voorzien van de toptechnologieën van Laurastar zoals de exclusieve 3D-zool en de pulserende stoom, voor een voortreffelijk resultaat. De unieke temperatuur voor elke soort stof en dus de afwezigheid van een thermostaat, vereenvoudigen uw leven! Verlaag ook uw uitgaven bij de stomerij: ontkreuk en verwijder geurtjes uit de meest delicate stoffen met behulp van de hygiënische stoom Dry Microfine Steam (DMS), die materialen, oppervlakken en voorwerpen zuivert. Laurastar Lift Xtra is verkrijgbaar in aluminium of titaan, omdat hij in het mat zo goed uitkomt. Met de draagbaarheid en ergonomie van de Laurastar Lift Xtra geniet u van een grote bewegingsvrijheid!
De producten bekijken
Laurastar Smart


Laurastar S

Serie Laurastar Lift Plus

Laurastar Lift Plus is voorzien van de grootste troeven van de verrijdbare 3-in-1 stoomcentrales van Laurastar: de Dry Microfine Steam (DMS) om op hoge druk te strijken en ontkreuken, maar ook om de micro-organismen te verwijderen die bestand zijn tegen wassen op lage temperatuur, een 3D-zool om valse vouwen te voorkomen en de pulserende stoom voor een optimale dosering. Resultaat? Voortreffelijke overhemden en een gezuiverd huis, dankzij onze serie Laurastar Lift Plus. En laat u verleiden door de schitterende kleuren Pinky Pop, Blue Sky en Ultimate Black van onze Laurastar Lift Plus.
De producten bekijken

Serie Laurastar Lift

Zet uw eerste stappen in de wereld van de stoomcentrales van Laurastar met onze serie Laurastar Lift.

Voorzien van een uitzonderlijke stoom, een groot afneembaar waterreservoir en een veilige opbergruimte, kunt u met de Laurastar Lift strijken, maar ook verticaal ontkreuken en het huis zuiveren. Door het ergonomische design wordt strijken eenvoudiger en aangenamer. Met de elegante en tijdloze kleuren Original Red en Pure White, weet de Laurastar Lift u te verleiden en vindt hij een plaatsje in uw leven en uw interieur.
De producten bekijken
Laurastar Smart

Hoe kiest u een stoomcentrale?

Waarom maken onze professionele stoomcentrales uw leven eenvoudiger?
Comparateur CTA Tableau comparatif

Waarom maken onze professionele stoomcentrales uw leven eenvoudiger?

Door de Laurastar Lift te gebruiken, maakt u een uitstekende keuze voor u en uw geliefden. De druk van de uitzonderlijke stoom en het professionele strijkijzer garanderen een perfect resultaat op alle soorten stof, zelfs de meest delicate, in een enkele beweging. Laurastar Lift past zich aan uw behoeften aan. Verticaal maakt de Lift de stomerijfunctie mogelijk en wordt het een ontkreuker om outfits en materialen in een oogwenk te verfrissen en zuiveren.

Door het snelle opwarmsysteem is de generator van de Laurastar Lift in 3 minuten klaar voor gebruik waardoor u tijd bespaart. Vanwege het handvat en de ergonomie is het apparaat eenvoudig te verplaatsen en op te bergen: hij volgt u overal in huis. De inhoud van het afneembare waterreservoir is ongeveer 1,1 liter. Het reservoir is met kraanwater te vullen en u kunt water toevoegen zonder dat u moet wachten tot het ijzer afkoelt. Zo profiteert u van een onbeperkte strijktijd. In het geval dat er gedurende meer dan 10 minuten geen actie plaatsvindt, schakelt het apparaat vanzelf uit en kunt u met een gerust hart weggaan.

Het uitgesproken eigentijds ontwerp is bekroond met de internationale Red Dot Design Award. Met de Laurastar Lift wordt strijken, ontkreuken en zuiveren heel eenvoudig!

DE DMS, EEN UNIEKE STOOM

Laurastar heeft een exclusieve stoom ontwikkeld: de Dry Microfine Steam. Deze biedt een perfect strijkresultaat in de helft van de tijd: de snelle, krachtige en uitzettende DMS respecteert alle materialen, zelfs de meest delicate. De materialen worden in slechts enkele seconden glad, voller en ontdaan van microben. De textiel, oppervlakken en voorwerpen zijn gezuiverd: 99,9% van de virussen, waaronder het coronavirus, en bacteriën en 100% van de mijten* worden gedood. Deze unieke stoom is niet vochtig en is 15 keer sneller dan die van standaard stoomcentrales: prestatie, hygiëne en verzorging.

*Wetenschappelijk testen uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria (ISO 17025).
Meer weten
DMS
DMS

Nee tegen de geprogrammeerde veroudering

Laurastar zet zich in om voor u en de planeet te zorgen. Door apparaten te maken met een lange levensduur, dragen wij bij aan het verminderen van verspilling. Dat is voor ons een kwestie van respect. Zo worden onze apparaten ontwikkeld zodat u er een generatie lang van kunt genieten. Vanaf het begin selecteren onze ingenieurs en designers zorgvuldig de materialen en technologieën. De robuuste apparaten zijn demonteerbaar, zodat ze zo lang mogelijk hersteld kunnen worden. Eenmaal geassembleerd ondergaan ze intensieve testen om de kwaliteit en de betrouwbaarheid te bewijzen. Laurastar repareert de producten minimaal 10 jaar, om zo concreet de geprogrammeerde veroudering tegen te gaan.
Meer weten
Een winkel vinden

Bent u niet zeker van uw keuze? Kom onze producten in de winkel testen!