De radicale en natuurlijke oplossing

DE DMS TEGEN SCHADELIJKE INSECTEN

Een plaag van parasieten zoals luizen, bedwantsen of motten is een probleem waar je niet meteen vanaf geraakt. Die insecten kunnen niet zonder de mens. Ze gebruiken ons om zich te voeden, te ontwikkelen en te verplaatsen. Parasieten planten zich massaal voort en kunnen al snel een hele woonwijk in hun greep krijgen.

Chemische behandelingen hebben op hen geen effect waardoor ze moeilijk te verdrijven zijn. Er is echter een natuurlijke manier om van het ongedierte af te geraken: hoge temperatuur. De DMS-stoom van Laurastar is een doeltreffende, ultrasnelle en natuurlijke oplossing. Met een temperatuur tot 160°C doodt de stoom alle schadelijke insecten en hun eitjes in enkele seconden. Door de stoom regelmatig te gebruiken, vermijdt u dat het ongedierte zich in grote aantallen verspreidt.

Een plaag vermijden met de DMS


Lamarque Article 1
100 miljoen getroffen personen per jaar

Verspreiding van luizen

Luizen zijn insecten die zich voeden met bloed en uitsluitend in het menselijk haar leven. Ze worden overgedragen door direct contact van haar tot haar, tijdens spelletjes, knuffels, het wisselen van kleding en het aanraken van persoonlijke voorwerpen. Luizen kunnen zowel in verzorgd als onverzorgd haar voorkomen. Ze hebben dus niets met hygiëne te maken.

Elk jaar krijgen 100 miljoen mensen ermee te maken en het is niet eenvoudig om er voorgoed vanaf te komen. Wanneer mensen dicht bij elkaar leven kunnen luizen zich makkelijker verspreiden.

Jeuk is de belangrijkste indicator van de aanwezigheid van hoofdluizen. U kunt echter ook hoofdluizen hebben zonder de symptomen te voelen, althans in het begin. Luizen kunnen ook rode vlekjes veroorzaken door het speeksel dat tijdens de beet in de huid terechtkomt.

Een vlinder in onze kasten

Ravage door motten

Motten zijn afkomstig uit Afrika en doken aan het einde van de 18e eeuw op in Europa. Deze witte, grijze en bruine piepkleine vlindertjes behoren tot de familie van de Tineidae en zijn onschadelijk. Hun larven, echter, zijn kleine witte wormpjes met een zwarte kop. Ze zijn tot 12 mm groot en kunnen een hele ravage aanrichten. Ze voeden zich met kledingvezels, vooral van dierlijke oorsprong, die rijk zijn aan keratine, zoals wol en kasjmier. Ze houden van zweet en donkere hoekjes. Hoewel de dressing hun favoriete ruimte is, zoeken ze ook graag een plekje onder tapijten of in gordijnen.

Als u kleine gaatjes in kleding ziet, dient u snel in actie te schieten voordat enkele kledingstukken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Homepage article right
              image
Lamarque Article 1
Een wereldwijde plaag

Bedwantsen planten zich massaal voort

Sinds de jaren negentig zijn bedwantsen in veel ontwikkelde landen aan een opmars bezig. Dat komt omdat dit ongedierte zich snel en massaal voortplant (tot 500 eitjes per vrouwtje) en zich goed voelt in onze moderne woningen. Ze gebruiken ons ook om zich te verplaatsen waardoor ze zich nog sneller kunnen verspreiden. Iedereen kan dus last krijgen van deze plaag.

Deze beige, bruine en zwarte insecten voeden zich met bloed. Ze zien eruit en zijn zo groot als een stukje confetti en dragen geen ziektes.

Beetwonden of rode vlekken op het lichaam kunnen wijzen op bedwantsen. Hun bruinachtige uitwerpselen zijn gemakkelijk te zien op lattenbodems, plinten, matrasnaden, ...