Laurastar: ruim 40 jaar Zwitserse vakkennis. De Zwitserse bergen benadrukken de kwaliteit van de producten. Laurastar: ruim 40 jaar Zwitserse vakkennis. De Zwitserse bergen benadrukken de kwaliteit van de producten.
Zwitserse vakkennis

Meer dan 40 jaar ervaring

Meer dan vier decennia gericht op vertrouwenswaardigheid. Laurastars uitzonderlijke kwaliteit stoelt op exclusieve en innovatieve technologieën, op haar Zwitserse vakkennis en de precisie van haar ingenieurs, maar ook op het ergonomisch, esthetisch en revolutionair vormgegeven design van haar producten. Het merk is een echte voorloper op haar tijd. De producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig, wat de klant verzekert van uitstekende resultaten en uitzonderlijke prestaties. Uitblinken doet met niet zomaar. Door vooruitgang na te streven, kan men het leven vereenvoudigen. ZiehierDe drijvende kracht van Laurastar

De DMS-stoom (Dry Microfine Steam)

Zowel ons vakmanschap als productassortiment wordt aangedreven door de Dry Microfine Steam (DMS), een exclusief door onze ingenieurs in Zwitserland ontwikkelde Laurastar-technologie. De stoom wordt verhit tot 160°C, ruim boven het kookpunt, voortgestuwd aan snelheden van wel 129 km/u en kent tal van unieke kwaliteiten: de topper op het vlak van prestaties, materiaalverzorging en hygiëne. Of u nu kledingstukken wilt verfraaien of het interieur wilt zuiveren, met de natuurlijke DMS-stoom krijgt u het voor elkaar. Voor moeiteloze strijkbeurten, ongeëvenaarde resultaten, doeltreffende en snelle materiaaldesinfectie zonder gebruik te maken van chemische middelen.
Ontdek het geheim achter onze DMS-stoom
Vanuit onze vakkennis maken wij het leven van alledag een pak eenvoudiger

Exclusieve technologieën

Bij Laurastar staan uitmuntendheid en innovatie voorop. Alle deskundigheid van Laurastar is toegespitst op de techniek en de prestaties van vernieuwende functionaliteiten om met het allergrootste gebruiksgemak de beste resultaten te behalen. Voorbeelden hiervan zijn het Laurastar DMS-stoomstrijkijzer of het revolutionaire concept achter haar actieve strijkplank.
Een vrouwenarm en een Laurastar-strijkijzer met ergonomisch vormgegeven design en stevige grip.
Uitmuntend ontwerp

Optimale ergonomie

De Laurastar-producten zijn ontworpen om zo gebruiksvriendelijk, tijdbesparend en efficiënt mogelijk te zijn. Zo stellen onze Zwitserse ingenieurs hun vakkennis ten dienste, met bewezen resultaat in termen van volume, gewicht, grip, comfort, veelzijdigheid en functionaliteit. Op basis van dergelijk inzicht verrijken zij elk nieuw product binnen een proces van constante verbetering.

Gedreven door uitmuntendheid

Een aanbod met innovatieve inslag

Laurastars producten geven een heuse draai aan het alledaagse. Dat is niet niets. Dankzij onze toekomstgerichte aanpak, lopen wij al 40 jaar lang vooruit op de markttrends. Zo kunnen we perfect inspelen op de specifieke noden van onze klanten. Groot innovatievermogen, ongeëvenaarde Zwitserse vakkennis en unieke ontwerpbenadering staan bij ons altijd centraal. Vandaag de dag berust deze deskundigheid op beproefde technologieën die ons in staat stellen innovatieve oplossingen te bieden, van het strijken van kleding tot het desinfecteren van materialen tot het onderhoud in huis.

Laten we ons samen inzetten