De gezonde en betrouwbare oplossing

DMS-stoom tegen allergenen

Allergieën treden op wanneer iemand herhaaldelijk wordt blootgesteld aan allergenen die zich in onze omgeving bevinden. Ze kunnen op elk moment de kop opsteken onder alle leeftijdscategorieën van de bevolking. Mijten en stuifmeel behoren tot de meest voorkomende allergenen. De DMS-stoom van Laurastar biedt hiertegen een natuurlijke en doeltreffende oplossing. De stoom, die met een temperatuur tot 160°C wordt voortgeblazen, verwijdert 100% van de mijten, volgens studies uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria met ISO 17025-certificering.
Meer weten over de werking van DMS
Een probleem voor de volksgezondheid

Toename van aantal allergieën

Het aantal allergieën blijft maar toenemen en is door de Wereldgezondheidsorganisatie vastgesteld als nummer 4 van chronische ziektes wereldwijd. Bijna 30% van de wereldbevolking heeft er last van (t.o.v. 3,8% in 1968). De oorzaak is te vinden in een combinatie van factoren, zoals luchtvervuiling, maar ook het buitensporige gebruik van chemicaliën in het dagelijkse leven en de toename van stof. De belangrijkste allergieën (naast voedselallergieën) zijn te wijten aan stuifmeel en mijten die chronische rhinitis en astma veroorzaken.
Lamarque Article 1
Verantwoordelijk voor 45% van de allergieën

Invasie van mijtenn

Ruim 90% van het stof in onze huizen bestaat uit mijten. Deze micro-organismen die verwant zijn aan spinnen koloniseren onze leefruimtes. Ze vinden hier alles wat ze nodig hebben om zich snel te vermenigvuldigen: voeding in overvloed, een prettige temperatuur van meer dan 19°C en een goede luchtvochtigheid. Ze leven op plekken waar zich veel dode huidcellen bevinden, zoals in beddengoed, knuffels, sofa’s, gordijnen, tapijten en kleding. Voortdurend of regelmatig contact met teveel mijten leidt tot een overgevoeligheid en kan een allergie veroorzaken. Astma, rhinitis, eczema, chronische vermoeidheid en een gebrek aan concentratie zijn de meest voorkomende symptomen.
Luchtvervuiling

Verergerde toxiciteit van stuifmeel

Een stijgende luchtvervuiling heeft een rechtstreeks effect op de wereldwijde toename van pollenallergie. Deze allergie kan met name leiden tot rhinitis d.w.z. de irritatie van de neusholtes en veelvuldig niezen. Door een slechter wordende luchtkwaliteit wordt het oppervlak van stuifmeelkorrels breekbaarder, waardoor de eiwitten die verantwoordelijk zijn voor allergieën makkelijker vrijkomen. Met name tieners en jongvolwassenen worden getroffen door deze verergerde toxiciteit van stuifmeel. 10 tot 20% van de bevolking ontwikkelt allergische symptomen veroorzaakt door stuifmeel.
Homepage article right
image