Sluiten
€ 149
10% tot 15%
i
ZOMERUITVERKOOP

Van 01.07 tot 31.07.2024

10% korting op één accessoire
15% korting op twee of meer accessoires

Zolang de voorraad strekt
€ 34,99
10% tot 15%
i
ZOMERUITVERKOOP

Van 01.07 tot 31.07.2024

10% korting op één accessoire
15% korting op twee of meer accessoires

Zolang de voorraad strekt

Waarom kiezen voor de hangers en beschermhoezen van Laurastar?

Misschien weet u dit niet, maar de manier waarop u uw kleding weghangt, kan een grote impact hebben op hoe ze eruit zien en hoelang ze meegaan. De juiste hangers maken een wereld van verschil. Ze stellen u niet alleen in staat om uw kledingstukken zorgvuldig op te hangen zodat ze niet tegen elkaar aan wrijven, maar zijn ook tijd- en ruimtebesparend.

De elegante hangers van Laurastar zijn speciaal ontwikkeld om uw kledingkast optimaal te organiseren. Hun opvallende design en ‘soft-touch’ coating houden alle kledingstukken, zelfs de meest delicate, netjes op hun plek. Zo zal uw net gestreken kleding er zo lang mogelijk op zijn best uitzien. De Laurastar-hangers zijn het perfecte toebehoren voor de alles-in-een-systemen en stoomcentrales van Laurastar. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van de DMS-stoom van Laurastar en dragen zorg voor textielsoorten door ze meer volume te geven en er bij elke strijkbeurt voor te zorgen dat ze er als nieuw uitzien.

Moet u zich verplaatsen en neemt u kledingstukken met zich mee die speciale zorg vereisen? Neem geen enkel risico. De reishoes van Laurastar beschermt uw waardevolste kledingstukken wanneer u reist. Dit kwaliteitsvolle item zorgt ervoor dat uw maatpakken, hemden, jurken, enz. niet kreuken.

Wat zijn de verschillende soorten hangers?

Er zijn verschillende soorten hangers verkrijgbaar op de markt, die kunnen worden ingedeeld al naargelang het kledingstuk waarvoor ze zijn ontworpen:

Hangers voor bovenstukken en jurken

Dit zijn de meest gebruikelijke hangers: ze zijn specifiek ontworpen voor bovenstukken, hemden of wijde jurken. Ze zijn meestal voorzien van een kleine gleuf of een speciale coating aan weerszijden die voorkomen dat de kledingstukken van de hanger glijden. Ze zijn verkrijgbaar in hout, metaal, plastic en stof.

Hangers voor broeken

Als u net een broek hebt gestreken, dan wilt u koste wat kost vermijden dat deze opnieuw kreukt. Dat is echter net wat er zal gebeuren wanneer u ze opplooit en ze plat in de kast opbergt: broeken komen er weer helemaal gekreukt uit! Hangers voor broeken zijn voorzien van een horizontale stang die zich perfect leent om broeken op te hangen, zo behouden ze hun vorm en gaan ze niet kreuken. Ze zijn meestal sterker om zo het gewicht van een volledig maatpak te kunnen dragen.

Hangers voor truien en jassen

Truien, vesten, jassen en mantels worden normaal gezien niet gestreken. Ze worden echter wel vaak aan kapstokhaakjes opgehangen, waardoor ze na verloop van tijd hun vorm verliezen. Een hanger voor dit type kledingstukken is normaal gezien steviger om het gewicht te kunnen dragen en zal ook breder zijn aan de zijkanten om ervoor te zorgen dat de items hun vorm behouden en er onberispelijk blijven uitzien.

Hangers voor lingerie

Deze kledingstukken zijn vaak fragieler en gemaakt van delicate stoffen. Door ze op te hangen, blijven ze er als nieuw uitzien. Net zoals hangers voor bovenstukken is ook dit type hanger voorzien van een gleufje om te voorkomen dat het ondergoed ervan afglijdt. Ook zijn ze voorzien van een zachtere coating die kant niet beschadigt.

Hangers voor stropdassen, sjaals en riemen

Hangers zijn niet alleen bedoeld voor kledingstukken. Ze lenen zich ook perfect om stropdassen, halsdoekjes, sjaals en riemen op te bergen! Hun vorm, het gebruikte materiaal en de grootte hangt af van het item waarvoor ze zijn bedoeld. Een antislipcoating komt vaak erg handig van pas.

De Laurastar-hangers bieden het voordeel dat ze al deze functies combineren: u kunt ze gebruiken voor al uw kledingstukken, precies zoals u dat wilt.

Hoe kiest u de juiste hanger?

Om de juiste hanger te kiezen, moet u allereerst nadenken over wat voor kledingstukken er precies in uw kast hangen en over hoeveel ruimte u beschikt. Als u heeft bepaald wat uw behoeften precies zijn, dient u met de volgende drie essentiële zaken rekening te houden wanneer u nieuwe hangers koopt:

Het gebruikte materiaal

Er bestaan verschillende soorten hangers, gaande van metaaldraad en hout tot plastic en vilt. Vermijd zoveel als mogelijk de metalen hangers die u vaak meekrijgt in de droogkruis bij het ophalen van uw kleding. Ze zijn niet alleen erg broos, maar kunnen kledingstukken ook beschadigen. Bovendien haken ze makkelijk in elkaar, waardoor uw garderobe er al snel rommelig uitziet. U kiest beter voor zachtere en stevigere materialen. De voorkeur gaat uit naar een hanger waar kledingstukken niet van afglijden en die items zonder problemen kan dragen, ongeacht hun gewicht.

Beschikbare ruimte

Als u een grote kast heeft, dan kiest u beter voor houten hangers met een ‘soft-touch’ coating. Ze zijn veelzijdig, stevig en tegelijk erg elegant. Is uw kledingkast eerder aan de kleine kant, dan zijn fluwelen hangers de beste oplossing. Ze mogen dan wel minder veelzijdig en stevig zijn, hun dunne en fraaie vormgeving zorgt ervoor dat u aardig wat ruimte kunt besparen in uw kast. Als u echt heel weinig ruimte heeft, kunt u erover nadenken om een hangende organizer of ruimtebesparend systeem aan te schaffen waarmee u meerdere items tegelijkertijd kunt ophangen.

Type kledingstuk

Hoe zwaarder uw kleding, hoe meer nood ze hebben aan een stevige kledinghanger. Hier komen houten hangers uitstekend van pas, zij zijn immers steviger en kunnen dus grotere items zoals mantels of maatpakken dragen. Antisliphangers van fluweel of hout zijn aangewezen voor kledingstukken met V-hals of fijne bandjes.

De Laurastar-hangers zijn ontworpen om uw garderobe op de meest efficiënte manier mogelijk te organiseren. Dankzij hun houten vormgeving zijn ze stevig genoeg om elk type kledingstuk te dragen, ongeacht hun vorm of gewicht. Met hun antislipdesign en zachte ‘soft-touch’ coating zijn ze ook geschikt voor uw meest delicate items. Hun moderne, matzwarte design heeft een elegante uitstraling die elke garderobe zal verfraaien.

Waarom een kledinghoes gebruiken?

Een kledinghoes is een handig accessoire dat voorkomt dat kledingstukken kleuren. Tegelijk zal het stoffen ook beschermen tegen zonlicht, stof, vocht, insecten, enz. Er bestaan verschillende types kledinghoezen die elk specifieke voordelen bieden. De twee meest voorkomende types zijn hoezen om kleding op te bergen, en hoezen om kleding te vervoeren.

Hoezen om kleding op te bergen zorgen er vooral voor dat kledingstukken mooi blijven. Ze beschermen items tegen ongewenste insecten, zonnestralen, vochtigheid of, erger nog, schimmel. U kunt ze ook gebruiken om uw kledingkast te ordenen door hoezen in verschillende kleuren te gebruiken.

Hoezen om kleding te vervoeren beschermen dan weer uw mooiste kledingstukken, zoals maatpakken en jurken. Zo kunt u delicate items eenvoudig vervoeren en hoeft u ze niet opnieuw te strijken wanneer u aankomt op uw bestemming. Ze houden kledingstukken ook gescheiden van de rest van uw koffer, waardoor ze niet aanwrijven tegen bijvoorbeeld ritssluitingen of andere items die kunnen afgeven. Hoezen om kleding te vervoeren zorgen ervoor dat uw kleding op eenvoudige wijze haar prachtige, elegante uitstraling behoudt.