Sluiten
€ 49,99
10% tot 15%
i
ZOMERUITVERKOOP

Van 01.07 tot 31.07.2024

10% korting op één accessoire
15% korting op twee of meer accessoires

Zolang de voorraad strekt
€ 29,99
10% tot 15%
i
ZOMERUITVERKOOP

Van 01.07 tot 31.07.2024

10% korting op één accessoire
15% korting op twee of meer accessoires

Zolang de voorraad strekt
€ 149
10% tot 15%
i
ZOMERUITVERKOOP

Van 01.07 tot 31.07.2024

10% korting op één accessoire
15% korting op twee of meer accessoires

Zolang de voorraad strekt
€ 149
10% tot 15%
i
ZOMERUITVERKOOP

Van 01.07 tot 31.07.2024

10% korting op één accessoire
15% korting op twee of meer accessoires

Zolang de voorraad strekt
€ 49,99
10% tot 15%
i
ZOMERUITVERKOOP

Van 01.07 tot 31.07.2024

10% korting op één accessoire
15% korting op twee of meer accessoires

Zolang de voorraad strekt
€ 49,99
10% tot 15%
i
ZOMERUITVERKOOP

Van 01.07 tot 31.07.2024

10% korting op één accessoire
15% korting op twee of meer accessoires

Zolang de voorraad strekt
Bekijk meer

Ontdek onze toebehoren voor strijkijzers, stoomcentrales en stomers

Bij Laurastar zijn ook de details belangrijk! Of het nu gaat om losse onderdelen of complementaire stukken: alle accessoires zijn speciaal ontwikkeld om optimaal en eenvoudig te kunnen strijken, ontkreuken en zuiveren. De ergonomische items zijn ontworpen om zich aan te passen aan de situatie en beantwoorden aan ieders behoefte, tijdswinst gegarandeerd. In geval van verlies kunt u ze eenvoudig vervangen. Volg onze aankoopgids en vind het Laurastar-accessoire dat u nodig heeft.

Welke toebehoren zijn er zoal verkrijgbaar voor strijkijzers, stoomcentrales en stomers?

Hier vindt u alle verkrijgbare Laurastar-accessoires die, naast strijkplanken en hun bijhorende hoezen, uw alles-in-één strijksysteem of stoomcentrale onder hoge druk compleet maken:

Beschermzool

Dankzij de beschermzool hoeft u de temperatuur niet meer te controleren: dit losse en gebruiksvriendelijke onderdeel beschermt delicate stoffen. Eén enkele stoomstoot is voldoende om zwarte of donkere stoffen glad te strijken zonder dat ze gaan glimmen of kalkresten vertonen. Onberispelijke resultaten gegarandeerd. Dankzij de speciale coating kunt u ook delicate stoffen zoals zijde, synthetische stoffen of bedrukte stoffen in totale gemoedsrust strijken.

Draadgeleider voor stoomkabel

Dankzij de draadgeleider voor de stoomkabel kunt u snel en doeltreffend strijken: de kabel wordt omhoog gehouden en zal u zo niet hinderen tijdens het strijken. Het verwijderbare accessoire kan worden vastgemaakt aan de strijkplank. De stoomkabel wordt bevestigd bovenaan een verticale staaf en zorgt zo voor meer bewegingsvrijheid en gebruiksgemak tijdens het strijken. Dit losse onderdeel is meestal gemaakt van roestvrij staal en is een werkelijk onmisbaar accessoire voor een alles-in-een-systeem van Laurastar. Perfect om de functies van uw strijkplank naar een hoger niveau te tillen.

Houder voor mobiele telefoon

Dankzij de houder voor mobiele telefoons kunt u tijdens het strijken verbonden blijven met de strijkcoaching-app, of met andere muziek- of video-apps. Mobiele telefoons worden vastgezet via een scharnierende systeem dat weinig plek inneemt en makkelijk kan worden gedraaid.

Beschermhoes

De beschermhoes is speciaal ontworpen om het systeem te beschermen tegen stof en vuil. De hoes sluit makkelijk om de strijkplank heen dankzij de soepele uitvoering met ritssluiting. Ze is gemaakt van een bestendige stof en kan dus zonder problemen worden vervoerd. De extreem handige beschermhoes van Laurastar kan zelfs op 40°C binnenstebuiten in de wasmachine worden gewassen.

Isolerend matje

De isolatiemat is één van de handigste accessoires en zorgt voor meer vrijheid én veiligheid: de hete zoolplaat van het stoomstrijkijzer kan tijdens het strijken op deze verplaatsbare strijkijzerhouder worden geplaatst zonder dat de strijkplankhoes verbrandt. Het accessoire is geschikt voor de strijkzolen van alle stoomcentrales en strijkijzers: strijken was nog nooit zo eenvoudig. U kunt de mat ook eenvoudig op het aanrecht, de ladekast of de sofa leggen om oppervlakken te desinfecteren of textiel verticaal te ontkreuken.

Haakje voor de zool

Met het handige haakje kunt u de zool of de nog warme afneembare teflon zool ophangen. Het haakje kan in de daarvoor voorziene opening worden geplaatst die zich op het strijksysteem bevindt. Praktisch: zo heeft u alles binnen handbereik.

Opvangbak

Dankzij de gebruiksvriendelijke ledigingsbakje kan overtollig water makkelijk worden verwijderd, waardoor huishoudelijke apparaten langer meegaan.

Waterreservoir

Het waterreservoir bestaat uit een afneembare tank die ervoor zorgt dat stoomcentrales of alles-in-een-systemen makkelijk kunnen worden bijgevuld. Het reservoir kan op eender welk moment worden gevuld, zonder dat u het toestel op voorhand moet uitschakelen. De tank is voorzien van een specifieke ruimte voor een anti-kalk waterfilter of patroon, waarvan de filtrerende werking essentieel is wanneer u kraanwater gebruikt voor kledingonderhoud. De tankinhoud varieert al naargelang de stoomcentrale of het gebruikte systeem.

Matje om de zoolplaat te reinigen

Hoe reinigt u de zoolplaat van uw strijkijzer?

Wrijf de zool van het koude strijkijzer krachtig over het reinigende matje door het strijkijzer er van achter naar voren over te duwen. Druk vervolgens op de knop die de stoom uit het strijkijzer laat ontsnappen om de vuilresten in de gaatjes van het strijkijzer te verwijderen. Veeg hierna de strijkzool af met een doekje. Volg de stappen zoals beschreven in de gids: Hoe reinigt u de zoolplaat van uw strijkijzer als deze vuil is of vlekken vertoont?

Gladstrijkhaakje

Het gladstrijkhaakje biedt meer flexibiliteit en zorgt ervoor dat u snel uw kleding kunt ontkreuken, waar u ook bent. Het perfecte accessoire: bevestig het haakje bovenaan een deur of een kast en haal er een hanger overheen om hemden verticaal te ontkreuken, net zoals in de droogkuis. Het ideale accessoire, ook voor een strijkijzer in reisformaat.

Rust uw stomer uit met de volgende Laurastar-accessoires en reinig uw woning en uw persoonlijke spullen op eenvoudige wijze:

Voor uw IZZI-stomer

IZZI Cart

IZZI Cart zorgt ervoor dat de IZZI- en IZZI PLUS-stomers van Laurastar moeiteloos kunnen worden verplaatst. Dit toebehoren is uitgerust met wieltjes en een in de hoogte verstelbaar haakje om alle stoffen of voorwerpen aan te hangen die u wilt reinigen. Dankzij het stabiele en makkelijk manoeuvreerbare ontwerp kunt u het hele huis eenvoudig desinfecteren met IZZI. Hij is ook voorzien van een hittebestendige opbergruimte, speciaal ontworpen om de nog warme DMS-stomer in weg te zetten. De opvouwbare uitvoering is compact en neemt weinig plek in bij het opbergen.

Watertank

Het waterreservoir zorgt ervoor dat de stomer ongelimiteerd kan worden gebruikt. De ruime tanks kunnen een inhoud van wel 1 liter hebben en kunnen op eender welk moment worden bijgevuld, zonder dat het toestel op voorhand moet worden uitgeschakeld. De antikalkfilter bevindt zich in het afneembare reservoir en filtert het kraanwater nog vóór de desinfectie wordt aangevat: zo hoeft u uw huishoudelijke apparaat niet meer te ontkalken.

Voor uw IGGI-stomer

The Box et the Tube

De IGGI-stomer komt met tal van toebehoren die van IGGI een uiterst compacte stoomsterilisator maken. De talrijke functies zorgen voor tijdswinst: the Box is een koffertje dat aan het mondstuk moet worden vastgemaakt en zo IGGI omvormt in een generator waarvan de hogedrukstoom verschillende kleine voorwerpen tegelijkertijd desinfecteert. The Tube is een speciaal opzetstuk om potjes, zuigflessen en drinkflessen te steriliseren met de hogedrukstoom van IGGI.

Reisetui

Dankzij het reisetui in licht, bestendig en wasbaar neopreen kunt u zowel uw IGGI als alle bijhorende accessoires vervoeren zonder dat deze tegen elkaar wrijven of botsen.

Ontkalkingsoplossing

Dit vloeibare ontkalkingsmiddel, geproduceerd door het Zwitserse merk Durgol, werd speciaal ontwikkeld voor IGGI. Het gebruik van dit product wordt aanbevolen om de goede werking van uw stomer te onderhouden en de levensduur ervan te verlengen. Om de krachtige werking en de desinfecterende eigenschappen van de Laurastar Dry Microfine Steam te behouden, raden we u aan uw apparaat minstens één keer per maand met dit product te ontkalken.

Vulfles

De handige Laurastar-vulfles zorgt ervoor dat u de IGGI hygiënische stomer makkelijk kunt bijvullen met de precieze hoeveelheid kraantjeswater.

Hoe kunt u snel en makkelijk strijken?

Om van start te gaan en het materieel te monteren en te installeren: bevestig de draadgeleider aan de plank, plaats het haakje en maak er de beschermzool aan vast zodat u deze constant binnen handbereik hebt, en plaats tot slot het isolatiematje voor nog meer flexibiliteit.

Maak van de opwarmtijd gebruik om de kledingstukken te ordenen per type stof, van de meest delicate tot de meest bestendige materialen. Zet ze in de buurt van de strijkplank: zo bent u er helemaal klaar voor.

Als er weinig kreuken zijn in uw kleding kunt u tijd winnen door de techniek van het verticaal ontkreuken toe te passen met de gids: Hoe ontkreukt u verticaal met uw strijkijzer?

Hoe kunt u delicate kledingstukken strijken zonder ze te beschadigen?

Om delicate stoffen te strijken met resultaten van professionele ‘droogkuis’-kwaliteit, moet u georganiseerd te werk gaan. Het is niet alleen belangrijk om een nauwgezet stappenplan aan te houden en de kleding correct op de strijkplank te leggen, maar ook om over het juiste materieel te beschikken zoals een beschermzool.

Onder delicate kledingstukken vallen verfijnde kleding (zoals kostuumvesten of blazers), bedrukte stoffen (zoals T-shirts met rubberen opdruk die makkelijk aan de strijkzool blijft kleven), of donkere items. Om optimaal zorg te dragen voor uw kleding is het aangeraden om ook extra aandacht te besteden aan bepaalde stoffen zoals kasjmier, fluweel, zijde, wol, angora en synthetische materialen.

Om de kledingvezels zo lang mogelijk in goede staat te houden, moet u vooral opletten tijdens het strijken: vermijd dat het strijkijzer vlekken maakt en lelijke sporen achterlaat op de stof. De beschermzool zorgt er samen met de DMS-stoom van Laurastar voor dat alle soorten textiel op natuurlijke wijze zorgvuldig kunnen worden gestreken, zelfs als het gaat om delicate stoffen.

Waarom is Laurastar de beste keuze wat betreft de toebehoren voor stoomcentrales en stomers?

Laurastar is wereldwijd marktleider op het vlak van kwaliteitsvolle stoomsystemen, -centrales en -reinigers. Net zoals de hoogwaardige toestellen worden ook de accessoires zorgvuldig ontworpen om zo een optimale strijk-, ontkreuk- en desinfectie-ervaring te kunnen bieden die geen afbreuk doet aan textielsoorten, voorwerpen of oppervlakken. De gebruiks- en onderhoudsvriendelijke items staan garant voor de beste resultaten én tijdswinst, bevestigd door duizenden gebruikers.