de oplossing?

Begrijpen en handelen

Lab-L is een platform dat is opgericht voor preventie door dagelijkse hygiëne. Waarom? Goede hygiënische gewoonten zijn steeds verder weg uit ons dagelijkse leven, met alle risico’s van dien voor de volksgezondheid. Nieuwe virussen zijn in opkomst en het aantal allergieën neemt toe. Er komt steeds meer weerstand tegen antibiotica en antischimmelmiddelen, evenals schadelijke effecten van chemicaliën op onze gezondheid. Toch zijn er tal van simpele gewoonten waarmee infecties kunnen worden voorkomen. Professionals in de zorg en iedereen die zich bezighoudt met deze kwesties, kunnen hier de nodige hulpbronnen en concrete hulpmiddelen voor vinden , dit allemaal gevalideerd door onderzoeken en door de medische commissie van Laurastar. Lab-L leert u opnieuw alle dagelijkse goede gewoonten om u en uw naasten te beschermen.

om u en uw naasten te beschermen

De missie van Lab-L

Een goede hygiëne betekent zorgen voor een goede gezondheid voor uzelf en uw naasten. Maar er is elke dag nog zoveel meer te doen. Lab-L staat voor u klaar, voor zowel particulieren als professionals, voor iedereen die werkt in de zorg, met kinderen en ouderen: samen maken we ons sterk voor hygiëne
Ontdekken
De missie van Lab-L

De wetenschappelijke commissie

Lab-L baseert zich op het advies, de deskundigheid en de goedkeuring van een wetenschappelijke commissie van Laurastar, met een medisch preventie-specialist als voorzitter en een panel van erkende experts van binnen en buiten de organisatie. Dit staat garant voor wetenschappelijke verantwoorde onderzoeken, hulpbronnen en methodologie.
Ontdekken
De wetenschappelijke commissie

DE DMS-TECHNOLOGIE VAN LAURASTAR

De exclusieve Dry Microfine Steam (DMS)-technologie van Laurastar werd ontwikkeld door onze Zwitserse ingenieurs. Of u nu uw kleding wilt verfraaien of uw interieur wilt zuiveren, de DMS-stoom staat steeds garant voor krachtige, hygiënische prestaties die zorg dragen voor stoffen.
Ontdekken
DE DMS-TECHNOLOGIE VAN LAURASTAR

DMS tegen bacteriën

Hoewel bepaalde bacteriën zeer nuttig zijn en bijdragen aan een evenwichtige werking van ons lichaam, kunnen andere bacteriën, zogenaamde pathogenen, ziektes en infecties veroorzaken die mogelijk gevaarlijk zijn voor u en uw naasten. Daarom is het belangrijk om te begrijpen welke eenvoudige hygiëneregels u hiertegen helpen beschermen.
Ontdekken
DMS tegen bacteriën

DMS tegen allergenen

oor vervuiling binnens- en buitenshuis blijft het aantal allergieën toenemen, die zorgen voor dagelijks ongemak. Hoe kunnen we de gevoeligheid voor allergieën voorkomen of de symptomen verminderen? Op de eerste plaats door onze blootstelling aan mijten en stuifmeel te beperken, de grootste veroorzakers van allergieklachten.
Ontdekken
DMS tegen allergenen
Bekijk meer