Met de DMS-stoom van Laurastar maakt het coronavirus geen enkele kans

Laurastar heeft in een onafhankelijk laboratorium een aantal uitgebreide testen uitgevoerd. De resultaten bevestigen dat onze exclusieve stoom, de Dry Microfine Steam DMS, maar liefst 99,9% van de virussen, en in het bijzonder het coronavirus dat verantwoordelijk is voor Covid-19, doodt. Dit zonder dat er contact optreedt met de strijkzool van het strijkijzer. Het wordt dan ook door particulieren en professionals ingezet als een belangrijke troef om materialen en oppervlakken op natuurlijke wijze te kunnen ontsmetten, zonder dat men hiervoor gebruik hoeft maken van chemicaliën.
Homepage article right image


Homepage article right image

WASBEURTEN OP LAGE TEMPERATUUR DODEN MICROBEN NIET. DE DMS-STOOM VAN LAURASTAR WEL

Microben worden gedood wanneer ze langere tijd worden blootgesteld aan temperaturen hoger dan 60°C. Een wasbeurt in de machine op lage temperatuur is dus onvoldoende om ze te verwijderen. Een wasbeurt op 30°C doodt slechts 10% van de microben die zo zelfs na het wassen dragers van ziekten blijven.
De Dry Microfine Steam (DMS)-stoom van Laurastar overstijgt 100°C. In slechts enkele seconden tijd elimineert het maar liefst 99,9% van de virussen, bacteriën en mijten, met een grondige ontsmettende werking op textiel. De doeltreffendheid ervan werd bewezen doorheen wetenschappelijke studies tussen 2017 en 2020, uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria.


ALLE PRODUCTEN VAN LAURASTAR ZIJN UITGERUST MET DMS-STOOMLamarque Article 1

UW JASSEN WORDEN ZELDEN GEWASSEN, MAAR ZIJN GROTE BESMETTINGSBRONNEN

Zoals de WHO ons eraan herinnert, kunnen verschillende virussen en bacteriën zich via textiel verspreiden.

Reinigen met de stoom van Laurastar is een ontsmettingshandeling na contact buiten, maar zeker ook een preventieve handeling, met name na een dag met meerdere mensen of in het openbaar vervoer.


UW WAS BEVORDERT HET OVERDRAGEN VAN ZIEKTEN, TENZIJ DEZE GRONDIG IS GEREINIGD

Babywas, kinderkleding, keukentextiel en handdoeken zijn ware nesten van microben. Wassen op lage temperatuur bevordert de overdracht van bacteriën van de ene was naar de andere. Meng uw kleding dan ook niet met die van kinderen, hun favoriete speeltje en keukendoeken! Onderzoek toont aan dat op 25% van de doeken uit gezinnen, representatief voor de maatschappij, de bacterie Escherichia coli is gevonden, een darmbacterie.

Reiniging van de was met DMS-stoom is een natuurlijke oplossing, zonder chemische producten en perfect geschikt voor textiel dat direct in contact is met de huid, maar ook voor knuffels en jassen.
Homepage article right image


Lamarque Article 1

LUCHTWEGALLERGIEËN WORDEN EEN STEEDS GROTER MAATSCHAPPELIJK PROBLEEM

Het aantal luchtwegallergieën is in de laatste decennia aanzienlijk gestegen. Alle epidemiologische onderzoeken uitgevoerd in Zwitserland (Sapaldia, Scarpol), Europa (ECRHS) of in de wereld (ISAAC), hebben aangetoond dat de aanwezigheid van allergische infecties (bindvliesontsteking, astma, eczeem) in de laatste 30 jaar bijna verdrievoudigd is.
Met de DMS-stoom van Laurastar kan 100% van de mijten worden verwijderd die verantwoordelijk zijn voor allergieën.


UNIEKE TECHNOLOGIE EN UNIEKE STOOM

De producten van Laurastar maken een professionele technologie beschikbaar voor particulieren.
Video1


Onze stoom is hygiënischEEN WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN EFFECTIVITEIT

De doeltreffendheid en antimicrobiële werking van IGGI werden wetenschappelijk bewezen door tests uitgevoerd volgens de ISO 17025 norm in 3 onafhankelijke laboratoria.
De protocollen voor de uitvoering van deze tests werden opgesteld door laboratoria en volgens de microbiologische richtwaarden van een kwaliteitsadviseur, zodanig dat de tests de werking van de apparaten daadwerkelijk simuleerden.
Elke test werd driemaal uitgevoerd opdat valide en reproduceerbare resultaten konden worden voorgelegd.
Video1


Lamarque Article 1

WAAROM ZIJN MICROBEN NIET BESTAND TEGEN DE TEMPERATUUR VAN DE LAURASTAR-STOOM?

Micro-organismen of microben (bacteriën, virussen, mijten, schimmels) bestaan uit eiwitten die voor veel functies in deze organismen zorgen. De warmte van de DMS-stoom van Laurastar bevordert de vervorming (afbraak) van de eiwitten die hierdoor hun functie verliezen waardoor de microben inactief of gedood worden.

De temperatuur en de tijd die nodig is om een microbe inactief te maken, kan per organisme variëren afhankelijk van zijn eigen weerstand tegen warmte. Maar hoe hoger de temperatuur, hoe minder tijd er nodig is om de microbe inactief te maken.

De meeste eiwitten worden afgebroken vanaf 41 graden Celsius.