De hulpbronnen van Lab-L

Tools en tips om u te beschermen

Om de problemen rondom dagelijkse hygiëne aan te pakken, moet je deze eerst begrijpen. Aan welke risico’s stellen we ons bloot wanneer we bepaalde handelingen nalaten? Welke gewoontes zijn we vergeten en wat zijn hiervan de gevolgen – voor onze gezondheid en die van onze naasten, onze omgeving, maar ook die van de hele samenleving? Hoe gaan we hiermee om? Welke eenvoudige handelingen moeten we weer aanleren, wat is de beste routine? Wat verdient onze aandacht? Hier vindt u alle tools en adviezen van Lab-L: de resultaten van onderzoek dat is gevalideerd door onze wetenschappelijke commissie, met als om doel om u zo goed te helpen om uzelf en uw naasten te beschermen.
gezondheidsfiche

Meer weten over allergieën

Wereldwijd zijn allergieën de vierde meest voorkomende chronische ziekte. Heel wat mensen hebben er last van. Wilt u graag meer weten? Onze gezondheidsfiche vertelt u wat u moet weten.
Ontdekken
Meer weten over allergieën
gezondheidsfiche

Meer weten over bedwantsen

Mensen worden steeds vaker geteisterd door bedwantsen. Ze zijn uitgegroeid tot een opkomende wereldwijde gezondheidsplaag. De belangrijkste info vindt u hier.
Ontdekken
Meer weten over bedwantsen