Verzorg uw look en zorg voor uw gezondheid. Tegelijkertijd.

Met enkele zeldzame uitzonderingen heeft iedereen 's ochtends hetzelfde ritueel. U kiest uw outfit dat u de hele dag draagt zorgvuldig uit. Blouse, broek of jurk, sieraden, jas, alles is perfect. Behalve een klein detail die alles in de war kan schoppen: kleine ontsierende vouwen... En 's avonds komen we meestal thuis met hetzelfde outfit. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat u geen ongewenste bacteriën of, nog erger, een virus mee naar huis neemt? Houd u van mode en wilt u graag gezond blijven? Dan kunt u het beste onze adviezen lezen.

's Ochtends

U bent klaar om te vertrekken. De dag ziet er goed uit. Ongeveer zoals u. Maar oh nee, er is op mysterieuze wijze een vouw in je lievelingsblouse gekomen. En de blouse is bovendien een beetje gekreukt. Het lijkt wel een complot! Het moet net nu gebeuren, net wanneer u haast hebt en al bijna te laat bent. Er is geen tijd om een nieuwe outfit te zoeken. Maar hoe kunt u die lelijke vouw laten verdwijnen? Met een stoomontkreuker. Het probleem is snel opgelost dankzij de werking van de stoom. Uw blouse is weer prachtig, precies zoals toen u hem uitkoos in de winkel. Het leven is mooi, toch?
Een nieuwe manier om uw kleding te ontkreuken met IGGI
IGGI steamer

Gedurende de dag

U bent op het werk en u krijgt net te horen dat u een belangrijke vergadering hebt. Heel onvoorzien. Maar er is één probleem: uw blouse ziet er nog vermoeider uit dan uzelf. Met een lichte en krachtige stomer is het snel geregeld. Hang uw blouse op een hanger en hij ziet er zo weer als nieuw uit. En hij ruikt bovendien lekker fris. Pff, uw look is gered. En uw vergadering ook.
IGGI steamer

Op reis

Hebt u het genoegen om de bruiloft van uw beste vriendin bij te wonen of om dit prachtige deel van het land te ontdekken in een zeer chic restaurant? De reis is lang, voor u maar ook voor uw outfit dat u zorgvuldig voor deze gelegenheid hebt gekozen. Het resultaat is een gekreukte outfit. En de dresscode is superstrikt... Maar u hebt toch niet deze hele weg afgelegd om naar de stomerij te gaan? Dit is het moment om uw IGGI te voorschijn te halen, die laat u nooit in de steek. Met zijn stoom onder druk ziet uw outfit er in enkele seconden weer prachtig uit. En is ook compleet gedesinfecteerd! Het is geen wonder, het is gewoon IGGI.
IGGI steamer

's Avonds

De dag was weer snel voorbij. Eenmaal thuis kunt u alles vergeten en ontspannen. Dat gaat niet helemaal op. Nog één handeling en dan is het echt goed. Neem uw stoomontkreuker en desinfecteer uw spullen. Jas, sjaal, stoffen mondmasker, sieraden, ja inderdaad, sieraden (vooral ringen die contact maken met uw handen), muts, handschoenen, handtas en schoenen (behalve als ze van leer zijn), alles kan worden gezuiverd. Nu kunt u eindelijk met een gerust hart en stijlvol ontspannen.
Een nieuwe manier van desinfecteren met IGGI
IGGI steamer

Uw nieuwe
routine: IGGI