Dragen, wassen en uitwringen zorgt voor slijtage aan uw kleding. De verzorging ervan is een echte uitdaging, vooral wanneer u een kledingstuk leuk vindt en het zo lang mogelijk wilt dragen! In dit artikel vertellen we u hoe u makkelijk zorg kunt dragen voor uw kleding, van het strijken tot het ontkreuken en zelfs het ontsmetten van stoffen. Zo zorgt u niet alleen voor een onberispelijke stijl maar ook voor uw alledaags comfort.
10 (top)redenen om zorg te dragen voor uw kleding met Laurastar

Kwaliteit en rendement

N° 1


Perfect resultaat: de alles-in-één strijksystemen en de stoomcentrales van Laurastar geven u thuis een professioneel resultaat. Moeilijke plooien zijn in een oogwenk verdwenen: Professionele ‘droogkuis’-kwaliteit verzekerd!

N° 2


Tijdswinst: de exclusieve functies van de producten van Laurastar laten u heel wat kostbare tijd winnen. Het resultaat is perfect vanaf de eerste strijkbeurt. De producten zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en snel. Geen tijd om de strijkplank tevoorschijn te halen? De stomers van Laurastar kunt u perfect gebruiken om verticaal te ontkreuken en een outfit in enkele seconden, vlak voor u vertrekt, klaar te maken.
Tijdswinst

N° 3


Verzorging: de Dry Microfine Steam van Laurastar verzorgt stoffen op een grondige en unieke manier. Alle vezels, zelfs de meest delicate, krijgen weer volume en zien er jonger en fraaier uit. Ze schitteren als nooit tevoren.


N° 4


Moeiteloos: we hebben aan alles gedacht om u het leven eenvoudiger te maken, of u nu kiest voor de actieve strijkplank met aanzuig- en opblaassysteem om valse plooien te vermijden of voor het strijkijzer van de stoomcentrale die de vorm van het kledingstuk perfect volgt. Wist u overigens dat u uw lakens zelfs gewoon op uw bed kunt strijken? Strijken wordt een plezier ... net als slapen in een gestreken, fris en schoon bed.
Kwaliteit en rendement

Innovatie en technologie

N° 5


Bescherming van materialen: met de beschermzool zijn donkere of kwetsbare stoffen beschermd tegen vlekken van het strijkijzer en ongewenste glanzende strepen. En dankzij het uniek warmteregulerend systeem is het risico op verbrande kleding definitief verleden tijd.
Hygiënische stoom

N° 6


Hygiënische stoom: de DMS-stoom is krachtig genoeg om bacteriën, virussen en schimmels te doden en geurtjes aanzienlijk te verminderen. De stoom is vooral doeltreffend tegen motten en hun eitjes, wat helpt om de verspreiding ervan te voorkomen.

N° 7


Hygiëne van delicate stoffen: bepaalde stoffen kunnen niet op 60°C gewassen worden. Zo kunnen bacteriën verder leven en worden ze niet vernietigd. Na een wasbeurt ontsmet de stoom deze delicate stoffen op milde wijze. De stoom is uitermate handig om ondergoed te ontsmetten en de intieme hygiëne te garanderen, maar ook voor het ontsmetten van handschoenen en jassen die we overal op het openbaar vervoer en op openbare plaatsen dragen maar nauwelijks worden gewassen.

Duurzaamheid

N° 8


Zonder chemicaliën: DMS-stoom is natuurlijk, waardoor het gebruik geen negatieve gevolgen voor de gezondheid of het milieu heeft. Verder heeft ze de verdienste dat we veel minder chemicaliën op onze kleding en in het dagelijkse leven moeten gebruiken.


N° 9


Minder wasbeurten in de machine: de producten van Laurastar moeten minder vaak in de machine gewassen worden waardoor vezels minder snel gaan slijten. De DMS-stoom verfrist en ontgeurt uw kleding. Slechte geuren - voedsel, sigaretten en geurtjes van bacteriën - worden aanzienlijk verminderd. Zo hoeft u ook minder vaak naar de stomerij te gaan en bespaart u geld!


N° 10


Stop obsolescence: al onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn minimaal tien jaar lang herstelbaar. Laurastar zorgt voor uw kleding maar ook voor de planeet door de geprogrammeerde veroudering te bestrijden. En dat is nog een goede reden om voor Laurastar te kiezen.
Stop obsolescence
Bij Laurastar zijn we ervan overtuigd dat u onze producten wilt blijven gebruiken als u ze een keertje geprobeerd hebt. In dat opzicht bieden we u ook onze ‘100 dagen tevreden of geld terug'-garantie. Ontdek snel het product dat bij u past.

WELKE LAURASTAR IS VOOR U GEMAAKT?