Word nu niet ziek!

Is uw gezondheid verslechterd? Begint uw neus eruit te zien als een clown, zo zichtbaar rood? Trilt u, zelfs als u niet bang bent? Bent u de beste vriend van uw apotheker aan het worden? Heel normaal, de kou is er weer. En elk jaar bent u niet voorbereid. Als er iets rond gaat, dan bent u altijd de pineut. Maar er is wel goed nieuws. U hoeft geen medicijnen te studeren om beter te worden, u hoeft alleen maar onze tips op te volgen.
Tip nr. 1

eet evenwichtig

Zorgen voor een gezonde, gevarieerde en uitgebalanceerde voeding is de eerste stap voor diegenen die zich afvragen hoe hun immuunsysteem te versterken. Dus aarzel niet en kies voor groentesoep: de soep warmt u op en zorgt ervoor dat u geen grammetje aankomt. Op het gebied van fruit zijn sinaasappels, mandarijnen, druiven, peren, appels en kiwi's perfect voor de broodnodige vitaminen. Ga naar de markt en kook met verse producten in plaats van kant-en-klaar-maaltijden te eten.
Homepage article right image
Tip nr. 2

kleed u goed aan

Wanneer het kouder is, hebben we de neiging om onze jassen regelmatig aan en uit te doen. Het is erg belangrijk om u altijd voldoende warm aan te kleden, en om de hals goed te bedekken. Andere maatregelen: het is niet goed om de ruimten waarin we veel tijd doorbrengen te warm te maken, met name op het werk. In een huis is de ideale temperatuur 19 °C. In de slaapkamers is 18 °C voldoende, want een lagere temperatuur bevordert een herstellende slaap.
Homepage article right image
Tip nr. 3

respecteer de hygiëneregels

Dit behoeft eigenlijk geen uitleg, maar is wel belangrijk. Om te voorkomen dat u besmet raakt met een virus, is het belangrijk om regelmatig uw handen te wassen. Voor het eten, na het verschonen van een kind, na een toiletbezoek en na een ritje in het openbaar vervoer.
Tip nr. 4

zuiver uw kleding

Gezamenlijke ruimten brengen ook ongemakken met zich mee. Als u een ziek of bijna ziek persoon tegenkomt, kunt u ongenode gasten met u mee naar huis nemen zoals virussen, bacteriën of microben. Gelukkig bestaat er een effectieve oplossing: de Dry Microfine Steam (DMS) van Laurastar. Hoe dat werkt? De kracht van de stoom bij het verlaten van het strijkijzer zorgt ervoor dat de stoom uniform en effectief door de stoffen gaat voor een uniek voller makend effect. Maar dat is nog niet alles. De DMS-stoom van Laurastar laat geen enkele vochtigheid achter en fixeert de vezels voor een perfect gestreken en duurzaam gezuiverde stof.
Homepage article right image
Tip nr. 5

beweeg regelmatig

Hoe u uw immuunsysteem een boost kunt geven? Door regelmatig te bewegen. En dat heeft ook voordelen voor het tegengaan van spanning. U hoeft hiervoor geen abonnement af te sluiten bij een sportschool. Het is voldoende om een wandeling te maken, een bushalte eerder uit te stappen en de trap te nemen in plaats van de lift.
Homepage article right image