Laurastar, officiële partner van
“Our Royal Baby”

“We weten dat de koninklijke familie verschillende strijkijzers van Laurastar in bezit heeft en deze gekocht heeft bij Harrods. Is er een in Frogmore Cottage? Meghan’s voorkeur voor natuurlijke alternatieven en haar altijd onberispelijke uiterlijk suggereren dat dit waarschijnlijk het geval is.” Dit fragment uit het onlangs verschenen boek “Our Royal Baby” was voor Laurastar een vanzelfsprekende reden om in deze publicatie te verschijnen. Bij Laurastar betekent de bescherming van een baby immers hem of haar een gezonde omgeving bieden om gezond in op te groeien. Onze exclusieve stoom Dry Microfine Steam (DMS) is natuurlijk en hygiënisch. De stoom verwijdert micro-organismen, zoals bacteriën, en maakt de was schoon, droog en gezond. Met respect voor al het textiel in huis, van kleding tot knuffels, kussens en gordijnen, zuivert de stoom het huis en verzacht hij de wereld van de baby. Een koninklijke behandeling? Ongetwijfeld...

Een bevoorrechte getuige van het privéleven van de koninklijke familie

“Our Royal Baby” is geschreven door een van de correspondenten van de koninklijke familie van Engeland, Robert Jobson. De reputatie van deze bekroonde en gerenommeerde auteur wordt weerspiegeld in zijn columns over de Windsors, die hij al meer dan 30 jaar schrijft. We weten hoe de harten van de Britten in volmaakte harmonie trillen met die van de leden van de koninklijke familie. De blije momenten en de beproevingen van deze grote familie, die niet alleen is verankerd in haar tijd maar ook beschikt over een eeuwenoud erfgoed, worden over de hele wereld gevolgd. Ook al roept koningin Elizabeth II nog steeds veel enthousiasme en respect op, de jongere generatie is al net zo boeiend. Er wordt veel gepubliceerd over deze hedendaagse iconen.
Homepage article right image

Een huwelijk, een geboorte

Na een prachtig huwelijk kregen de hertog en hertogin van Sussex, beter bekend als Harry en Meghan, hun eerste kind met de naam Archie: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Dit is een mooie gelegenheid om deze geboorte te vieren met een volledig geïllustreerd en prachtig vormgegeven boek. In het boek wordt het leven van Harry en Meghan samen beschreven, van het ontstaan van hun idylle tot hun verloving, van hun romantische bruiloft tot de komst van het nieuwste lid van het huis Windsor. De foto’s van “Our Royal Baby” zijn een eerbetoon aan dit mooie jonge stel, stralend op hun bruiloft en ontroerend als ouders van hun kindje.
Homepage article right image