Er bestaan 2 antikalksystemen voor Laurastar produkten, afhankelijk van het model: de antikalkfilter en de antikalkkorrels.

 

1) U bezit een Laurastar strijksysteem Laurastar Smart

De antikalk-patroon moeten worden vervangen wanneer ze helemaal bruin worden. Haal het reservoir met koud water uit het toestel, vervang de antikalk-patroon eruit met een nieuwe antikalk-patroon en vul het reservoir met koud water tot aan de markering MAX.

2) U bezit een Laurastar strijksysteem Laurastar S4a, Laurastar S5a, Laurastar S6a, Laurastar S7a of Laurastar Pulse, Laurastar S, Laurastar S PLUS, Laurastar S Xtra :
De anti-kalkkorrels moeten worden vervangen wanneer ze helemaal bruin worden. Haal het reservoir met koud water uit het toestel om de anti-kalkkorrels te vervangen en trek de filter eruit. Haal het onderste gedeelte van de filter af en gooi de gebruikte korrels bij het huishoudelijk afval. Maak de filter goed schoon, vul het onderste gedeelte vervolgens met een nieuw zakje korrels en plaats het kleine deksel terug.
Bevestig het onderste gedeelte van onderen weer op de filter, zet de filter terug in het reservoir en vul dit met koud water tot aan de markering MAX. Zet het reservoir vervolgens weer in het toestel. Deze zijn te koop in de e-shop van Laurastar of bij een erkende verdeler.

3) U bezit een Laurastar stoomcentrale Laurastar Lift, Lift Xtra of Laurastar Lift +:
Het anti-kalkpatroon moet worden vervangen als het rode lampje van het patroon gaat branden en er een geluidssignaal weerklinkt. Open het deksel van het waterreservoir en neem het reservoir er uit door het deksel omhoog te trekken. Verwijder het water en neem de verbruikte anti-kalkpatroon er uit. Plaats een nieuwe anti-kalkpatroon en vul het waterreservoir. De patronen zijn te koop in de e-shop van Laurastar of bij een erkende verdeler.4) U bezit een Laurastar strijksysteem Laurastar Go of Laurastar Go +:
Gebruik de externe waterfilter om kraanwater dat u voor het strijken gaat gebruiken te filteren. De anti-kalkkorrels moeten worden vervangen wanneer ze helemaal bruin worden. Deze zijn te koop in de e-shop van Laurastar of bij een erkende verdeler.


 
Bent u tevreden over ons antwoord?
Ja Nee