De producten van Laurastar zijn ontworpen om uitsluitend met kraanwater te functioneren. Om de goede werking van het apparaat niet te verstoren is het raadzaam om geen water met toevoegingen te gebruiken, zoals geparfumeerd water, water dat chemische producten bevat, condenswater uit de droger, enz.

 

Het gebruik van gedistilleerd water wordt niet aanbevolen, want het is te zuiver en bevat geen mineralen, waardoor het ook niet geleidt. De sonde kan daardoor het waterpeil in de stoomtank niet detecteren. Het is dus aanbevolen om uitsluitend kraanwater te gebruiken.

 

Met kraanwater wordt aanbevolen om anti-kalkkorrels of een anti-kalkpatroon van Laurastar te gebruiken, die de vorming van kalkaanslag, zouten en corrosie tegengaan. Ze verlengen de levensduur van uw apparaat.

 

In het geval uw kraan is uitgerust met een waterverzachter, wordt ook aanbevolen om de anti-kalkkorrels of het anti- kalkpatroon van Laurastar te gebruiken.

 

De anti-kalkkorrels en anti-kalkpatronen van Laurastar zijn verkrijgbaar in de e-shop van Laurastar en bij een erkende verdeler van Laurastar.

Bent u tevreden over ons antwoord?
Ja Nee