• De Laurastar "WIN JE WINKELMANDJE TERUG" wedstrijd, die plaatsvindt van 20 november 2023 tot 26 november 2023, wordt georganiseerd door Laurastar SA, Route de Montreux 149, Case Postale 320, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland.
 • De wedstrijd staat open voor personen die wonen in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Nederland, en 18 jaar of ouder zijn.
 • Het principe van de wedstrijd en de prijs zijn als volgt:

Koop tussen 20 november 2023 en 26 november 2023 minstens één toestel uit het Laurastar Smart, S Pure, S, Go, Lift, IZZI en IGGI assortiment op de Laurastar website of via de klantenservice van Laurastar om automatisch mee te doen aan de wedstrijd. Laurastar zal willekeurig een winnaar trekken en het totaal betaalde bedrag voor de bestelling via bankoverschrijving terugbetalen.

 • Deze wedstrijd is alleen geldig voor aankopen op de officiële Laurastar website of via de klantenservice van Laurastar tussen 20 november 2023 en 26 november 2023, voor Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.
 • De winnaar of winnares van de wedstrijd wordt bepaald door een loting die plaatsvindt op vrijdag 8 december 2023. De loting gebeurt willekeurig en onpartijdig uit alle in aanmerking komende deelnemingen die zijn ontvangen tijdens de wedstrijdperiode in alle deelnemende gebieden.
 • De winnaar van de wedstrijd zal worden gecontacteerd per e-mail of telefonisch en moet binnen de 48 uur na de aankondiging van Laurastar antwoorden. Na 48 uur vervalt de prijs definitief, en wordt er een nieuwe winnaar getrokken. Laurastar SA is niet verantwoordelijk voor onjuiste of niet-functionerende e-mailadressen en raadt aan uw SPAM-mailbox te controleren.
 • De wedstrijd staat niet open voor werknemers van Laurastar SA.
 • Laurastar SA behoudt zich het recht om elke deelname die niet voldoet aan deze voorwaarden, frauduleus is, of het resultaat is van een slim proces om de winkansen te vergroten, te diskwalificeren. Laurastar SA behoudt zich het recht om de wedstrijd geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te annuleren, binnen de grenzen van de wet.
 • Winnaars zijn zelf verantwoordelijk voor het betalen van eventuele belastingen of kosten in verband met de prijs.
 • Persoonlijke gegevens die in het kader van deze wedstrijd worden verzameld, worden uitsluitend gebruikt voor de administratie van de wedstrijd. De verstrekte persoonlijke informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en het privacybeleid van Laurastar SA. Heeft u vragen over gegevensbescherming, neem dan contact op met intl_service@laurastar.com.
 • De Zwitserse wetgeving is van toepassing tenzij de wetgeving van het land waar de deelnemer woonachtig is dit verbiedt.
 • De beslissing van Laurastar SA met betrekking tot alle aspecten van de wedstrijd is definitief; alle vragen of klachten kunnen per post worden verzonden naar Laurastar SA, Route de Montreux 149, Case Postale 320, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland.
Snel, ik profiteer