Kijkt u graag televisie tijdens het strijken? U heeft vast al wel gemerkt dat u tijdens het strijken ook andere dingen kunt doen. Het perfecte moment om bij te praten. Maar aangezien er niet altijd iemand in de buurt is om u gezelschap te houden, kunt u ook het nuttige aan het aangename koppelen: ontdek nu deze 5 niet te missen series over mode, lifestyle en design. De tijd zal voorbij vliegen, u zult zich zeker niet vervelen!

Emily in Paris

Deze Netflix-serie heeft vanaf de eerste aflevering enorm veel buzz gecreëerd op social media. Lily Collins speelt de rol van Emily, een jonge Amerikaanse vrouw die naar Parijs verhuist omdat het bedrijf waarvoor ze werkt een Parijs agentschap gespecialiseerd in luxeproducten heeft opgekocht. Deze productie draagt de stempel van Sex and the City-regisseur Darren Star en bevat alle nodige ingrediënten van een succesvolle serie: het verhaal van persoonlijke groei wordt verrijkt met een vleugje romcom en de nodige kantoorintriges, wat zonder twijfel een flinke culturele shock teweegbrengt! Zonder de taal van Molière te spreken, geeft Emily gestalte aan de meest hardnekkige clichés. Wij willen alvast meer!
...

Abstract : The Art of Design

Houd u van design? Deze fascinerende documentaire nodigt u uit in een wereld waar ideeën vorm krijgen. Zo ontdekt u dat een schoen niet zomaar een schoen in, maar een concept, een idee dat ingenieus rondwandelt. Elke aflevering draait om kunstenaars die worden geprezen in hun vakgebied: van tekenen, fotografie, grafische vormgeving en architectuur tot de productontwikkeling van schoenen of auto’s, scenografie of decoratie. We leren de designers kennen die achter de creatie van iconische voorwerpen zitten, of die de podiumkunsten van vermaarde zangers naar een hoger niveau hebben getild. De serie wilt vooral uw kijk op voorwerpen en mensen bijstellen. Wat denk u ervan?
...

The Home Edit met Cléa en Joanna

‘Elk voorwerp heeft een plek’, of hoe we best kasten opruimen. In deze productie van Reese Witherspoon doen heel wat andere beroemdheden zoals Eva Longoria, Khloé Kardashian, Drew Barrymore of Neil Patrick Harris beroep op het organisatorische talent van Clea en Joanna. Op de planning staan onder andere een grote lenteschoonmaak en stijlvolle, logische manieren om kasten op te ruimen. De ‘home edit’ is een bevredigende én esthetische methode die u zeker zal bevallen!
...

Tidying Up with Marie Kondo

U kent Marie Kondo wel, de Japanse consulente met een voorliefde voor ordelijkheid die de manier waarop we ons wasgoed opvouwen en opbergen sterk heeft beïnvloed. In deze serie die zich afspeelt in de Verenigde Staten zien we hoe ze, tot in de puntjes verzorgd, binnenstapt in huizen waar een vrolijke chaos heerst. Met een fikse opruimbeurt herstelt ze het welzijn van de bewoners. De voor- en nabeelden zorgen ervoor dat u zelf ook geïnspireerd raakt door deze ‘leegtefilosofie’, met enkele goede tips die u vast en zeker bij u thuis kunt toepassen!
...

Next in Fashion

Dompel uzelf onder in de modewereld, met deze reality show gepresenteerd door styliste Alexa Chung en Tan France, mode-expert van Queer Eye. De kandidaten zijn niet van de minste: stylisten, creatief directeurs en modeontwerpers met wereldwijde faam. Ze nemen het tegen elkaar op om de volgende modeontwerper van het moment te worden. Wat staat er zoal op het spel? De mooie geldsom van $ 250.000 en de kans om een collectie te lanceren op Net-à-porter, een verkoopsite van luxeartikelen. De bekende juryleden beoordelen de proeven en voorzien de serie van de nodige dosis geloofwaardigheid. Niet te missen, al is het maar voor het defilé aan het einde van elke aflevering!
...