In de lente draagt u lichte outfits. In de zomer lonken de kleuren. En in de herfst, welke outfits betoveren u dan? Haal de sjaals, laarsjes en goudkleurige tinten uit de kast die u zo goed staan! En vergeet niet de trends van dit seizoen te bekijken. Laurastar geeft u tips en adviezen voor een gedurfde herfstmode, qua kleur, materialen, accessoires en vooral qua stijl. We zijn klaar voor de herfst!
Tip nr. 1:

Durf kleuren te dragen

Dit seizoen hangen de etalages vol met tinten die passen bij de kleuren van de hemel, bomen en tuinen. Bruin, goudkleurig, groen, rood, een heel palet vol diepe en gezellige kleuren voor een warme periode net voor de winter. Verleng die goudkleurige gloed die u deze zomer op vakantie hebt gekregen. Het is goed voor de teint, maar ook goed voor het moraal. En zo is het natuurlijk ook goed voor iedereen om u heen! Voor diegenen die het liefst voor zekerheid kiezen met grijs, zwart of marineblauw: de kleuren die u draagt sporen hen aan hetzelfde te doen!
...
Tip nr. 2:

Durf voor materialen te kiezen

Omdat de korter wordende dagen ook betekent dat de avonden langer worden, is het weer tijd om met het licht te spelen! Uw gebreide vesten geven u een comfortabele elegantie die past bij koelere temperaturen. Maar u kunt natuurlijk ook voor iets anders kiezen! Van leer tot velours, van opgevuld tot geplooid, van intens uni tot luipaardprint, van lovertjes tot pailletten, u hebt alle keus!
...
Tip nr. 3:

Durf accessoires toe te voegen

Een outfit is veel meer dan een kledingstuk. Het is een zorgvuldig samengesteld geheel. Haal uw laarsjes te voorschijn, draag een sjaal, steek uw handen in mooie handschoenen, benadruk uw blik met een mooie hoed, kies voor kleurrijke armbanden, een opvallende riem: de total look, dat geeft u een onvergetelijk uiterlijk!
...
Tip nr. 4:

Durf een stijl te omarmen

Stijlvol zijn is niet alleen gekoppeld aan wat er in uw garderobe hangt. Het is ook het beeld dat u van zichzelf hebt, het beeld dat u zichzelf wilt geven, en de verzorging die u eraan koppelt. De tijd die u aan uzelf besteedt is afhankelijk van uw waardering voor uzelf. Van het shoppen tot aan de samenstelling van uw outfit, van de organisatie van uw kast tot aan het onderhoud van de was, van het strijken tot aan het ontkreuken via de keuze voor uw stoomcentrale: kies voor een perfect resultaat en een onberispelijke stijl. Zonder te vergeten even een blik in de spiegel te werpen voordat u vertrekt om trots te zijn op uw spiegelbeeld. U kunt op het gebied van mode heel goed uw grenzen verleggen, wat vaak ook een goed gevoel geeft. Uw flair voorkomt een misstap. Voor de rest: verwen uzelf!
...