Wie kan doorverwijzen?
Alle personen die minstens één Laurastar-product hebben gekocht uit de assortimenten All-in-one, Stoomcentrales en Stoomreinigers.

Hoe kan ik iemand doorverwijzen?
Log in op uw account op de Laurastar-website, registreer uw Laurastar-product, klik op de link ‘Een vriend doorverwijzen’, vul het sponsorformulier in en verzend het.

Hoe werkt het?
Na het invullen en versturen van het sponsorformulier zal uw vriend onmiddellijk een actiecode ontvangen via e-mail. Om deze te activeren, dient uw vriend een Laurastar-account aan te maken met hetzelfde e-mailadres dat u hebt opgegeven. U krijgt uw code toegestuurd van zodra uw vriend de bestelling heeft geplaatst.

Wat zijn de voordelen?
Voor uw vriend: 15% korting op zijn/haar eerste bestelling van een Laurastar-product.
Voor u: een cadeaubon van 50.-** nadat uw vriend de bestelling heeft geplaatst.

*bij een aankoop van minstens 100.-. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Geldig op de website van Laurastar.
**Geldig op de website van Laurastar.

Waar moet ik op letten?
  • Het sponsorsysteem van Laurastar werkt enkel als u het daartoe voorziene formulier invult terwijl u aangemeld bent op uw Laurastar-account. • Zo niet zal ons systeem uw vriend niet kunnen identificeren als iemand die gesponsord wordt door uw account. We kunnen jammer genoeg de actiecodes niet manueel toewijzen.
  • Door technische redenen is het niet mogelijk om een vriend achteraf door te verwijzen via e-mail, telefoon, fax, post, social media of via onze klantendienst.
  • Als de bestelling van uw gesponsorde vriend wordt geannuleerd of niet tijdig wordt betaald, dan zullen wij geen actiecode uitschrijven.
  • De actiecodes van de sponsor en de gesponsorde persoon zijn maximaal 6 maanden geldig.
  • Niet geldig voor een sponsor en gesponsorde persoon die onder hetzelfde dak wonen.
Bent u tevreden over ons antwoord?
Ja Nee