Video1

Waarom worden strijkklusjes altijd door dezelfde persoon gedaan?

Het is een realiteit, als strijken eenmaal tot uw taken behoort, is het lastig om de rollen om te draaien. Soms zijn goede intenties de onderliggende oorzaak: u wilt de ander een plezier doen, een dienst bewijzen, u wilt ervoor zorgen dat het huishouden vlekkeloos verloopt. Iedereen herkent het wel: er is altijd een die het voortouw neemt en de ander vindt het prima. Natuurlijk geldt dit ook voor de boodschappen, het huishouden of opruimen. Maar bij strijken speelt er nog iets anders: er bestaat een soort van angst dat je het strijken niet onder de knie krijgt, dat je die vervelende vouw er niet uit krijgt, ofwel dat je de vaardigheid mist! Dus ja, strijken gebeurt niet bij toverslag! Lees daarom onze 5 tips om de mensen om u heen te overtuigen om aan de slag te gaan!
Homepage article right image
Tip nr. 1

Een beetje ontspanning

Is de sfeer thuis zo gespannen als een waslijn? Heel normaal. Het leven is tegenwoordig vaak een bron van stress. U hebt al een poging gewaagd om uw kamergenoot of partner te motiveren voor yogales, maar helaas zonder succes. Dan is het tijd voor een nieuwe uitdaging, een bron van welzijn en ontspanning: strijken. Ideaal om alles weer op orde te brengen, om na te denken en ondertussen te genieten van de voordelen van een stoombad. Anticipeer op een wantrouwende reactie, ga voorzichtig te werk en het strijkijzer zal zijn/haar nieuwe vriend worden. De sfeer wordt rustiger en uw wasgoed gestreken.
Homepage article right image
Tip nr. 2

Maak uw verwachtingen duidelijk

Verwacht niet per se dat uw partner het initiatief neemt; hij/zij kan niet raden dat het zijn/haar beurt is om te strijken! Ook al is het voor u zo klaar als een klontje, zo gaat het niet lukken. Voor u is het wellicht duidelijk, maar niet voor iedereen. Wees duidelijk en direct als u hulp vraagt bij het strijken. Stel een schema op: bijvoorbeeld, deze week doe ik de was en jij het strijken. Zo vermijdt u misverstanden.Tip nr. 3

Organiseer een wedstrijd

Wil uw partner graag winnen? Erger nog, hij/zij kan helemaal niet tegen verlies? Dan hebt u geluk. Bied hem/haar een kleine onschuldige uitdaging aan. Zoals: “ik weet zeker dat niemand mij kan verslaan bij het strijken”. En dan gebeurt er een wonder. De winnaarsmentaliteit neemt het over. Einde pauze voor uw strijkijzer. Tip: geef hem/haar uw Laurastar en bewaar uw oude strijkijzer. Geef hem/haar alle kansen om te winnen. Hij/zij zal zien hoe snel en gemakkelijk strijken is. Hij/zij krijgt er vertrouwen in en zal gemotiveerd blijven voor de volgende ronde.
Homepage article right image
Tip nr. 4

Geef hem/haar een persoonlijke coach cadeau

Ook al gaat er niets boven de technieken van een moeder voor het strijken van een overhemd, u kunt de beste tips geven dankzij een adviseur die net zo goed presteert. Bovendien weet deze adviseur hoe hij moet communiceren met liefhebbers van nieuwe technologieën. Met Laurastar Smart is niet alleen het strijken verbijsterend eenvoudig, maar geeft zijn persoonlijke coach op de smartphone ook alle tips voor een perfect resultaat. Geen smoesjes meer: dankzij de mobiele app gaat uw kamergenoot of partner graag aan de slag!
Homepage article right image
Tip nr. 5

Het is ook nog eens goed voor de gezondheid

Bent u (en de mensen waarmee u samenwoont) bijzonder gevoelig voor de aanwezigheid van bacteriën of microben in uw omgeving? De Dry Microfine Steam (DMS), exclusief bij Laurastar, is gemaakt om u gerust te stellen. Deze stoom heeft een temperatuur van 138°C en wordt 15 keer sneller verspreid, waardoor er geen vocht in de was achterblijft voor een duurzaam gezuiverde stof. En het is bewezen! De DMS-stoom doodt 99,9% van de virussen, bacteriën en schimmels en 100% van de mijten. U kunt iedereen geruststellen: strijken is zuiveren!