Klaar om uw stijl te verbeteren?

Als moderne gentleman met een scherp oog voor kwaliteit weet u dat het verzorgen van uw garderobe net zo belangrijk is als het samenstellen ervan. De geavanceerde DMS-stoom technologie van Laurastar biedt de perfecte oplossing om uw kleding in perfecte conditie te houden, of het nu gaat om het netjes houden van pakken of het verzorgen van delicate stoffen.
Laurastar IZZI steamer
Alles-in-één strijksysteem

Verhoog uw outfit met deskundige precisie

Een poster met de verschillende voordelen van DMS

Het ultieme pak Verzorgingsgids

Ontdek tips van experts om uw pakken in topconditie te behouden. Leer essentiële reinigings- en onderhoudstechnieken om hun levensduur te verlengen en ze er onberispelijk uit te laten zien.
Lees onze gids
Een man die in zijn kleedkamer zijn pak aanpast om ervoor te zorgen dat zijn outfit er perfect uitziet
2-in-1 stomer

Houd uw kleding op natuurlijke wijze fris en glad

Laurastar op Pitti Uomo 2024

Laurastar is trots deel te nemen aan het belangrijkste platform ter wereld voor herenkleding en accessoirecollecties: Pitti Immagine Uomo in Florence, Italië. Bekend om onze DMS-stoomtechnologie, bieden wij een unieke service van kledingstomen voor merken die tentoonstellen op Pitti Uomo, zodat hun collecties gedurende het evenement vlekkeloos blijven. Kom bij ons langs in de Pitti Uomo stand E30 en ervaar het Laurastar-verschil — waar de kwaliteitswens van de moderne heer onze toewijding aan duurzaamheid ontmoet.
Pitti Immagine Uomo logo

Uw tijd is kostbaar

Verantwoord

Stop obsolescence!

Laurastar zet zich in voor verantwoord consumeren, respect voor de natuurlijke bronnen en het behoud van onze planeet en verplicht zich daarom haar producten gedurende 10 jaar te herstellen. De solide en hoogwaardige apparaten zijn gemaakt om een generatie lang mee te gaan.
Discover more
Logo stop obsolescence

Kies uw bondgenoot