Met IGGI reist u op stoom

Hebt u zin om dit weekend weg te gaan? Staat er een zakenreis op de agenda? Gaat u eindelijk dat land ontdekken waar u al lange tijd van droomt? Wat moet u absoluut meenemen? Hoe voelt u zich altijd en overal op uw gemak? Het eerste dat u moet doen is de juiste metgezel kiezen. Een op wie u altijd kunt rekenen, die zich aan weet te passen, die u geruststelt en die u nog mooier maakt. Wie? IGGI natuurlijk! Ja, dat is een stomer, maar IGGI is eigenlijk net als u, hij zit niet graag stil. Hij is dol op reizen en samen met u nieuwe horizons ontdekken. Door zijn kleine maat past deze ontkreuker in alle koffers, vooral in die van u. En hij komt zonder problemen door de douane. Hij heeft slechts een beetje kraanwater nodig om op volle kracht te stomen. Ontdek de voordelen van de ontkreuker voor op reis IGGI die hem uniek en onmisbaar maken.
Gezondheidsvoordelen

IGGI zuivert, desinfecteert en ontsmet

In deze tijd zorgt hij nog beter voor u. En wanneer u op reis bent, raakt u veel dingen aan die anderen ook aanraken: deurgrepen van de taxi, digitale schermen voor uw boarding pass, deurgrepen van de trein... Voldoende kans om ongewenste microscopische passagiers mee te nemen. Vooral wanneer u uw spullen uit uw koffer of reistas haalt. Maar geen paniek. Met IGGI zuivert u uw spullen in een handomdraai. U vult het reservoir met water en u bent zo klaar. De stoom is effectief op voorwerpen, dringt zacht in stoffen en verwijdert 99,9% van de bacteriën en virussen. Om u nog geruster te voelen, kunt u ook de deurgrepen van uw hotelkamer desinfecteren, en hoofdkussens en stoelen bijvoorbeeld. Pfff, u kunt weer rustig ademhalen, u ontspannen en van uw verblijf genieten. Bedankt IGGI.
Lees meer over de stoom van IGGI
Homepage article right
        image

WAT KAN IK DESINFECTEREN MET HET ZUIVERENDE APPARAAT IGGI?

Schoonheidsvoordelen

IGGI is de koning van het ontkreuken.

Het is zover, u bent op uw bestemming aangekomen. U bent wel wat moe na al die reisuren. En uw outfit ook.
U hebt deze weg afgelegd om een klant te bezoeken, een vriendin en haar vrienden te ontmoeten, een ceremonie bij te wonen zoals een verloving, bruiloft of een verjaardag. En uw uiterlijk is belangrijk. Die kreukels zijn niet zo trendy gezien de omstandigheden en het strijkijzer van het hotel is nou niet van de beste kwaliteit. En weer kunt u rekenen op de reisontkreuker IGGI. Het is uw beste bondgenoot om uw kleding te ontkreuken. U hangt uw kleding op een hanger en in enkele minuten bent u klaar. U ziet er weer uit om door een ringetje te halen!
Bekijk de kracht van IGGI
Homepage article right
        image

Reis voortaan nooit nog zonder IGGI