Na een aantal maanden thuiswerken, maakt u zich weer klaar om het huis te verlaten en terug naar kantoor te keren. U zult uw collega’s weerzien, opnieuw samen gaan lunchen in de restaurants in de buurt, en misschien organiseren jullie wel een avondje uit! Wat een aangename verandering! Echter komt u al vrij snel tot het besef dat u zich wat moet aanpassen aan deze welkome afwisseling! Hier geven we u een paar tips om met een gerust hart en in alle veiligheid uw omgeving opnieuw te verkennen, en zowel uzelf als de mensen om u heen te voorzien van de nodige bescherming.
Tip nr. 1:

het moment is aangebroken: fris alle kleding weer op en verwijder geurtjes met de DMS-stoom

In de afgelopen maanden ging uw voorkeur waarschijnlijk eerder uit naar comfortabele outfits en mochten de nettere, geklede kledingstukken wat achterwege blijven. Dan is het nu hoog tijd voor wat afwisseling! Haal de armen uit de mouwen en doe de kleerkast open: blaas die ‘vergeten’ en weggestopte kledingstukken nieuw leven in. Trek de lades open, kies een paar kledingstukken uit, laat ze luchten en zorg ervoor dat ze er weer fris uitzien! Hiervoor kunt u de DMS-stoom van Laurastar gebruiken: deze maakt zelfs de meest delicate stoffen weer voller en haalt alle geurtjes er in een mum van tijd weer uit. Opnieuw leuke outfits samenstellen en telkens weer een nieuwe draai aan uw look geven: herontdek het plezier!
...
Tip nr. 2:

met een goed begin kan de dag vaal al niet meer stuk

Ga de werkdag uitgerust en vol energie tegemoet! Laat de dag aangenaam en rustig van start gaan. U moet zich immers al snel weer in die verkeersdrukte van voordien begeven. U zet de wekker dus best wat vroeger. Zo hebt u ruim de tijd om het rustig aan te doen. Begin de dag met een goed ontbijt boordevol vitaminen. Kies een outfit uit waarin u zich goed voelt en die u goed staat. Werp nog een snelle blik in de spiegel om te checken dat u er van top tot teen perfect uitziet voordat u de deur uitgaat!
...Tip nr. 3:

geniet van het fijne gezelschap van collega’s

Na maandenlang thuiswerken, kijkt u er mogelijk naar uit om weer op kantoor te zitten. U bent vast ook weleens wat zenuwachtig wat de terugkeer naar de kantooromgeving betreft. U bent heus niet de enige die dit ervaart. Praat met uw collega's of vrienden om te horen hoe zij met de veranderende situatie omgaan. Belangrijke tips delen en elkaar bemoedigend advies geven, dat doen we tenslotte graag. Ook u zult zich beter voelen als u uw verhaal even kwijt kunt en om specifiek advies kunt vragen. Maar las zeker ook momenten van ontspanning in: maak tijd vrij voor een praatje met collega's, organiseer lunchpauzes in een park, en probeer gezellig bij te kletsen. Even tijdens de lunchpauze bijpraten over het afgelopen weekend, over van alles en nog wat... er spelen altijd wel wat dingen die u graag met anderen wilt delen, toch?
...
Tip nr. 4:

Ga er weer op uit, beweeg voldoende en leef voluit!

Ook bij een avondje uit blijft het belangrijk dat u de nodige voorzorgs- en hygiënemaatregelen toepast. Uit voorzorg voor uzelf en voor familie en vrienden. Het is belangrijk dat u zicht houdt aan de richtlijnen omtrent het dragen van een mondkapje. Vervang regelmatig het wegwerpmondkapje en desinfecteer tijdig het wasbare, stoffen mondkapje. Pas de DMS-stoom gedurende 5 seconden toe; dat is ruim voldoende. Maak van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten! Niets houdt u tegen om zich in te schrijven voor een dansles, zich aan te sluiten bij een loopgroep, mee te doen aan kookwedstrijden, uw muziekinstrument weer tevoorschijn te halen, uit volle borst samen met de kids te zingen, een museum te bezoeken, te picknicken in de frisse, open lucht met vrienden, de fiets te pakken: kortom, ga het huis uit, benut elk moment ten volle ... Met al dat leuks om u heen verdwijnen de dagelijkse beslommeringen als sneeuw voor de zon.
...
Tip nr. 5:

Home sweet home

Sluit de werkdag slim af zodat u met een helder hoofd (en zonder zorgen) huiswaarts keert en met een voldaan gevoel een prachtige avond tegemoet gaat. Dit is vaak het beste moment van de dag. Laat de smartphone even zo, neem rustig de tijd om te koken en om samen met anderen te dineren. Geniet van het zonnetje in de tuin of op het balkon, neem een ontspannend bad en kom helemaal tot rust. Geniet van de rust in huis en probeer goed op tijd naar bed te gaan. Zorg voor een goede nachtrust, zodat u ook de dag erop met volle kracht en zlefs nog kwieker van start kunt gaan!
...