Met de komst van stomers en steeds lichtere materialen, hebt u uw strijkijzer een beetje naar de achtergrond geduwd. Maar weet u dat strijken u tijd en energie kan besparen en zelfs uw gezondheid kan beschermen? Nadat u onze drie tips hebt gelezen, vindt u ongetwijfeld een plaatsje achter een deur of in een kast om dit apparaat om mooiheid en gezondheid te bevorderen in op te bergen, voor u en voor uw huis. Zullen we?
Tip nr. 2

Zet resultaat op nummer 1!

Op dit moment is de trend een ontspannen look, bijna slordig of... compleet mislukt. Het is een zeer subtiele stijl waarbij een valse vouw op de loer ligt. Daarom weigert u waarschijnlijk een klein zetje niet, als het maar eenvoudig en snel is! Strijken: de materialen worden perfect glad gemaakt, linnen en katoen hervinden hun mooiste uitstraling en... het resultaat is langdurig! Want de warmte van een strijkijzer, de kracht van de stoom en de zeer specifieke vorm vermengen zich perfect met de vormen van de kledingstukken, vullen de vezels diepgaand op, verjongen ze en geven ze een langdurige glans. Dus, wie heeft er gewonnen?
...Tip nr. 3

Wist u dat u met strijken uzelf en uw naasten beschermt?

Strijken wordt heel gemakkelijk geassocieerd met kleding. Maar omdat we tegenwoordig veelzijdigheid wensen, zich goed willen voelen, is het mogelijk om strijkend voor het gezellige nest te zorgen. Hygiëne en reinheid spelen een belangrijke rol. Dat gaat zeker op voor uw outfit. Maar ook voor de stoffen in huis. Een extreem krachtige, hygiënische stoom zoals de DMS-stoom van Laurastar zorgt ervoor dat de was langdurig gezuiverd wordt, in het bijzonder de was die niet bestand is tegen hoge wastemperaturen. Toegepast op een kussensloop, een handdoek of een keukendoek verwijdert deze stoom ongewenste stoffen, bacteriën, mijten, insecten en virussen. Daarbij wordt de was ook nog eens opgefrist zodat hij weer lekker ruikt. Het plezier in strijken hervinden betekent uiteindelijk voor zichzelf zorgen, voor uw stijl, uw huis en uw naasten. En het beschermt ook. Dan is het ook nog eens natuurlijk, dat is pas plezierig!
...

Welke Laurastar is voor u gemaakt?