#AANBIEDING

Een cadeau voor u!

Til uw stijl naar een hoger niveau, met deze Zalando-aanbieding van Laurastar! Ontvang een Zalando-cadeaubon ter waarde van 150 EUR bij aankoop van een Laurastar Smart (U, M of M Limited Edition). Ontvang een Zalando-cadeaubon ter waarde van 50 EUR bij aankoop van een Laurastar Lift Xtra (Titan of Aluminium).
Ontdek de deelnemende producten
Een cadeaubon ter waarde van150 EUR bij aankoop van een
Laurastar SMART
Met dit alles-in-één-systeem kunt u uw kleding perfect strijken en dat in de helft van de tijd, zonder enige moeite! Het toestel omvat een actieve strijkplank met aanzuig- en opblaassysteem om valse vouwen te vermijden, een professioneel strijkijzer en een stoomcentrale. De krachtige en hygiënische DMS-stoom (Dry Microfine Steam) draagt op unieke wijze zorg voor alle materiaalsoorten, zelfs de meest delicate. Ontvang een Zalando-waardebon van 150 EUR bij aankoop van een alles-in-één strijksysteem, zo kunt u optimaal zorg dragen voor nieuwe kleding.
Een cadeaubon ter waarde van 50 EUR bij aankoop van een
LAURASTAR LIFT XTRA
Laurastar lanceert een nieuwe manier van strijken met de vrijstaande Laurastar Lift-stoomcentrale, de enige 3-in-1-centrale die strijkt, ontkreukt en zuivert. Dankzij het unieke ontwerp en de uitzonderlijke stoom wordt strijken nóg makkelijker, zo gaat het leven er steeds weer mooier uitzien. Van de strijkplank en de kledinghangers in uw kast, tot een laatste opfrissing van een kledingstuk op een hanger, de Laurastar Lift gaat overal met u mee. Kies voor de Laurastar Lift Xtra en ontvang een Zalando-bon ter waarde van 50 EUR, perfect om uw outfits in een mum van tijd weer te laten stralen!


Hoe kan ik profiteren van de aanbieding in de online shop van Laurastar ?

 • Van deze aanbieding profiteren, is erg makkelijk! Bij aankoop van een Laurastar Smart (U, M of M Limited Edition) of een Laurastar Lift Xtra (Titan of Aluminium) in de online shop van Laurastar ontvangt u per e-mail een Zalando-code en de nodige instructies om deze te activeren op zalando.nl of in de Zalando-app.


Algemene voorwaarden van Laurastar voor de aanbieding Laurastar + Zalando

 • Geldig van 15.09.2023 tot 19.11.2023.
 • De aanbieding heeft betrekking op de Laurastar Smart-producten (U, M of M Limited Edition) of de Laurastar Lift Xtra (Titan of Aluminium) die worden aangekocht in het kader van de Laurastar + Zalando-actie.
 • De aankoop van een Laurastar Smart-product (U, M of M Limited Edition) geeft recht op een Zalando-bon ter waarde van 150 EUR.
 • De aankoop van een Laurastar Lift Xtra (Titan of Aluminium) geeft recht op een Zalando-bon ter waarde van 50 EUR.
 • Uitsluitend aankopen via Laurastar-distributeurs die meedoen aan de actie, via de officiële website van Laurastar of via de klantenservice van Laurastar komen in aanmerking.
 • Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt de koper een bevestigingsmail van Laurastar SA met daarin een Zalando code en gedetailleerde instructies voor het gebruik ervan.
 • Verzoeken en klachten dienen uitsluitend en direct te worden gericht aan Laurastar SA, die gerechtigd is om deze te aanvaarden of af te wijzen als ze niet overeenkomstig zijn met deze gebruiksvoorwaarden.
 • In geval van retournering zal het tegoed van de waardebon in mindering worden gebracht op het te restitueren bedrag.
 • Laurastar behoudt zich het recht voor om onvolledige aanvragen niet in behandeling te nemen.
 • De beslissing die Laurastar neemt betreffende alle aspecten van de actie is bindend.
 • De verzamelde informatie is noodzakelijk voor de verwerking van uw dossier en wordt uitsluitend gebruikt in het kader van de Laurastar + Zalando-actie, en - indien u hiervoor toestemming heeft gegeven - om u op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen. Uw gegevens worden verwerkt door Laurastar SA, Route de Montreux 149, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland. In het kader van uw aankoop verbonden aan deze actie, worden uw gegevens 10 jaar lang bewaard.
 • De promotor van deze aanbieding is Laurastar SA, Route de Montreux 149, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland.